EDHO 76. bölümde kartlar yeniden dağıtılıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın gelecek bölümünde yine nefesler tutulacak!

Giriş Tarihi 17 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2017, 13:12
EDHO 76. bölümde kartlar yeniden dağıtılıyor!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve geniş hayran kitlesine ulaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 76. bölümünde gerilim yükseliyor!

Yaşar, işlediği suça dostum dediği İlyas'ı katarak kaderine ortak etmiştir. Amacı kardeşinin ölümünü ona ihale eden Ekrem'in oyunundan sıyrılmaktır. İstihbarattaki karşıt yapılanmayı açığa çıkarmaya çalışan Ceylan ve Nevzat bu durumu devletin menfaatine kullanmayı bilirler. Nevzat artık Çakırbeyli ailesinin yanında olmayacağını açıkça söylemiş olsa da ortak düşmanların karşısında bir arada olmak gerekmektedir. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünden ayrıntılar...

"NAMINI KAYBEDERSEN HER ŞEYİNİ KAYBEDERSİN!"
Ekrem'in uğruna kardeşini kurban ettiği planlarından biri de Hızır'la birlikte ticaret masasına oturabilmektir. Nitekim yaptığı eylemlerle güven sağlar ve ölüm haberini bekleyen masadakiler karşısında bir sandalyeye sahip olur. Bütün bu krizler içinde dostu düşmanı bir araya getiren masa toplantısında oklar Ünal Kaplan'a çevrilecektir. Tüm düşmanları yok olana kadar kıyıma amade olan Hızır da bu toplantıdan kafasındaki soru işaretlerini dağıtmadan ayrılmama konusunda kararlıdır.



Türkiye'nin en sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümüyle yine izleyicileri ekrana bağlayacak!