Erdoğan'dan Novi Pazarlılar'a birlik çağrısı

Sırbistan'da önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkan Erdoğan Boşnaklar ve Türkler'in yoğun yaşadığı Novi Pazar halkına "Benim sizden tek ricam, tek isteğim, tek arzum var. O da şu: Novi Pazar bir olsun, iri olsun, diri olsun, kardeş olsun hep birlikte Novi Pazar olsun. Çünkü ayrılıkta zafiyet var. Birlikte kuvvet var. İnşallah bu ayrılıkları bir kenara koyacağız, bir, beraber olacağız ve Allah'ın izniyle ondan sonra gücün, kuvvetin burada olduğunu göreceğiz." diyerek birlik çağrısında bulundu.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2017, 19:51
Erdoğan’dan Novi Pazarlılar’a birlik çağrısı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Novi Pazar'da Boşnak Ulusal Azınlık Konseyi özel oturumuna katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sırbistan'da Türk yatırımlarının arttırılması için çalışıyoruz. TİKA'nın hayata geçirdiği projeler büyük önem taşıyor.Sancak'ta Türk yatırımlarını artırma iradesini gördük. Burada mobilya fabrikası kurarak istihdam alanlarını genişletebiliriz.

ERDOĞAN'DAN BİRLİK ÇAĞRISI
Benim sizden tek ricam, tek isteğim, tek arzum var. O da şu: Novi Pazar bir olsun, iri olsun, diri olsun, kardeş olsun hep birlikte Novi Pazar olsun. Çünkü ayrılıkta zafiyet var. Birlikte kuvvet var. İnşallah bu ayrılıkları bir kenara koyacağız, bir, beraber olacağız ve Allah'ın izniyle ondan sonra gücün, kuvvetin burada olduğunu göreceğiz.