İhanet gazetesi Cumhuriyet'ten Akşener'e destek

MİT TIR'ları ihanetinin baş aktörü Cumhuriyet, darbecileren, FETÖ’ye, PKK’dan, DHKP/C’ye kadar bu ülkeye kim düşmansa destek verdi. Şimdi de Akşener’in FETÖ projesi partisinin reklamını yapmaya başladı..

Giriş Tarihi 06 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 06 Ekim 2017, 13:26
İhanet gazetesi Cumhuriyet’ten Akşener’e destek

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı terör örgütü, PKK, DHKP-C gibi terör örgütlerinin yayın organı olarak tartışılan Cumhuriyet gazetesi, Türkiye düşmanlığında yine şaşırtmadı. Yıllarca medyada FETÖ'cü ihanetin bayraktarlığını yapan, devletin gizli bilgilerini sızdırmaktan yargılanan genel yayın yönetmeni Dündar'ın anavatanı Almanya'ya kaçtığı gazete, Türkiye'ye düşmanlık yapmak için yeni malzeme bulmuşa benziyor.

Cumhuriyet gazetesinin son zamanlarda, karanlık planlarını hayata geçirebilmek için FETÖ'nün siyasi partisini kurmaya çalışan Akşener'i parlattığı haberleri gözlerden kaçmıyor. Gazetenin başka MİT TIR'ları ihaneti olmak üzere FETÖ'yle olan yakın ilişkileri zaten biliniyordu, bir FETÖ projesi olan Akşener'in yeni partisinin reklamının yapılması ' Acaba Pensilvanya'dan bir talimat mı geldi?' sorusunu akıllara getirdi. Gazete bugün yer alan Akşener haberinde yeni kurulacak partiyi toplumun tüm kesimlerine 'sevimli' gelecek şekilde parlatmaya çalıştı.

İşte o haber: