Emrah Serbes tutuklandı!

Ağzından barış, adalet düşmeyen çapulcu senarist baba kızını öldürüp suçu arkadaşının üstüne attı. 6 gün sonra suçunu itiraf eden Serbes, tutuklandı.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2017, 14:00
Emrah Serbes tutuklandı!

İÇİNDEKİLER

İzmir - Aydın Otoyolu'nda, 22 Ağustos'ta başka bir otomobilin çarpmasıyla kontrolden çıkıp takla atan otomobildeki 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik yaşamlarını yitirdiği kazada diğer aracı kendisinin kullandığını itiraf ederek, Torbalı Adliyesi'ne gelerek teslim olan Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes önce Cumhuriyet savcısına ifade verdi. Serbes ardından, tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Serbes tutuklandı.

Gezi'de parlayan gençlere rol model olarak sunulan senaryo yazarı Emrah Serbes'in eski twitleri şuanki durumunu oldukça traji-komik kılıyor.

Emrah Serbes, çokça izlenen Behzat Ç dizisinin senaryo yazarı olmasının yanında, bir de gezi olaylarında polisle girilen çatışmalardaki performansıyla gezicilerin prensi olmuş, gençlere de örnek olarak sunulmuştu.

Emrah Serbes verdiği röportajlarda, attığı twitlerde ülkeyi yasaklar ülkesi gibi gösterir, 'diktatör bir kişi ve onun hükümetinin ülkeye zindana çevirdiğini' doğrudan veya dolaylı yoldan her şekilde anlatırdı.

AĞZINDAN BARIŞ, ADALET DÜŞMEYEN ÇAPULCU SENARİST
BABA KIZINI ÖLDÜRÜP
ADALETTEN KAÇMAYI MARİFET SANDI

İzmir otobanındaki korkunç kaza, yalnızca bir dehşeti değil, hak hukuk edebiyatı yapanların adaletten ne anladıklarını da gözler önüne serdi.

"ALKOL NİYE YASAK" DİYE İSYAN EDİYORDU, ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN 6 GÜN SAKLANDI

Aynı aileden baba ve kız olmak üzere 2 kişinin ölümüne, annenin de ağır yaralanmasına sebep olan ancak, alkol/uyuşturucu etkisinin geçmesini beklerken 6 gün boyunca saklanan Emrah Serbes'in eski twitlerinde "Alkol yasak, sigara yasak, 3 çocuk yapmamak yasak, ne serbest bu ülkede? Bir tek ben serbestim heralde Emrah Serbes olarak." diyordu.

Birgün yazarı Erk AcereR '1 Mayıs yoldaşı' Emrah Serbes'i iki kişiyi öldürmesine ve kaçmasına rağmen kahramanlaştırdı.



SABIKALI BİRGÜN YAZARI EMRAH SERBES'İ SAVUNDU

Can Dündar ver Erdem Gül'ün casusluk davası öncesinde Sabah muhabiri Dilek Yaman'a saldırırken güvenlik kamerası görüntülerine takılan Birgün yazarı Erk Acarer'in, Emrah Serbes'e desteği ise gecikmedi. Sosyal medyada paylaşılan Emrah Serbes'i aklama tweeti ise büyük tepki gördü.



O TWEETE TEPKİ YAĞDI
















2 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
22 Eylül'de meydana gelen kazada Aydın Otoyolu'nda, başka bir otomobilin çarpmasıyla kontrolden çıkıp takla atan otomobilin sürücüsü 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik yaşamlarını yitirmişti. Kazada sürücünün eşi 51 yaşındaki Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı.

Serbes'in yaptığı itirafın ardından kazada hayatını kaybedenlerin ailesi Twitter'dan teşekkür ettiklerini yazan bir tivit paylaştı. Fakat daha sonra bu tivit silindi.