Türkiye'den Barzani'ye büyük şok!

Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu, Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye yapılan uçak seferlerinin Cuma günü saat 18:00'dan itibaren askıya alındığını duyurdu.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2017, 17:55
Türkiye’den Barzani’ye büyük şok!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu, Irak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 'nün Irak Bölgesel Kürt yönetimine yapılan uçuşlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "THY, Atlas Global ve Pegasus tarafından Türkiye' den Erbil ve Süleymaniye ye yapılmakta olan karşılıklı seferlerin Cuma günü saat 18.00 den itibaren gerçekleştirilmesi mümkün olamayacak" denildi.

3 HAVAYOLU ŞİRKETİ ERBİL VE SÜLEYMANİYE'YE SEFERLERİNİ KALDIRDI
Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu'nun internet sitesinde yer alan açıklamada "Irak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, 29 Eylül 2017 Cuma günü yerel saatle 1800'den itibaren Erbil ve Süleymaniye havalimanlarına/havalimanlarından uçuşların (Irak havayolu şirketlerinin Irak içi uçuşları hariç) askıya alınacağını bildirmiştir. Bu durumda, Türk Hava Yolları, AtlasGlobal ve Pegasus tarafından ülkemizden Erbil ve Süleymaniye'ye yapılmakta olan karşılıklı seferlerin anılan tarihten itibaren gerçekleştirilmesi mümkün olamayacaktır" denildi.