Kartal Belediyesi skandalında halen özür yok!

Kartal Belediyesi Game of Thrones dizisindeki akyürüyenler karakterleri üzerinden AK Partililere skandal bir 'gönderme' yaptı. Paylaşımıyla cahil, zombi, yobaz gibi hakaretler eden Kartal Belediyesi, sosyal medyada gelen binlerce tepkinin ardından geri adım atarak sadece diziye atıfta bulunduklarını iddia etti. İğrenç hakaretler için herhangi bir özür dilenmedi.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2017, 12:54
Kartal Belediyesi skandalında halen özür yok!

İÇİNDEKİLER

Kartal Belediyesi sosyal medya hesabından AK Partililer'e hakaretler içeren skandal bir paylaşım yaptı. Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinde 'akyürüyenler' adlı fantastik karakterler üzerinden AK Partililer'e hakaret içeren göndermelerde bulundu.

Diziye atıfta bulunarak kışın geldiğini ve böylece akgezenlerin ortaya çıkabileceğini vurgulayan hesapta "Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar" denildi.



PAYLAŞIMI HALEN SiLNMEDİ
Sosyal medyanın gündemine oturan ve binlerce insanın tepki gösterdiği skandal paylaşım halen silinmedi. Kartal Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşımla ilgili yüzsüzce bir açıklama yapıldı. Belediye yetkilileri dalga geçer gibi, hakaret dolu içeriklerinin yanlış anlaşıldığını belirtti. Ancak iğrenç hakaretler için özür dilemedi. Büyük rezalete tepkiler dinmiyor.



BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTO DÜZENLENECEK
​Kartal Belediyesi'nin hadsiz ve ahlaksız beyanına karşı AK Parti Kartal teşkilAtı 28 Eylül Perşembe saat 11:00 de Kartal Belediyesi önünde protesto düzenleyecek.

İLK REZALET DEĞİL
CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Engelliler Birim Sorumlusu Özgür Uğur'a canlı yayında attığı tokatlar da büyük tepkiye neden olmuştu. Gelen tepkiler üzerine Kartal Belediyesi açıklama yapmak zorunda kaldı. Olayın şakadan ibaret olduğunu ifade eden açıklamada, Özgür Uğur'un ifadelerine de yer verilmişti.

CHP'li Kartal Belediye'sinin küstah hakaretlerine ve özür dilememesine sosyal medyada tepkiler devam ediyor: