FOX'tan Akşener'e gazlama

FETÖ'cü ve Türkiye düşmanı ne kadar isim varsa besleyen, ve kanalında yer veren FOX TV yine şaşırtmadı. Kanal bu seferde FETÖ için siyasi parti kurmaya çalışan Meral Akşener'e gaz verdi.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 19 Eylül 2017, 11:16
FOX’tan Akşener’e gazlama

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanı FOX yine sahnede. Türkiye'nin zararına çalışan kim varsa destek olan FOX TV bu sefer de FETÖ için siyasi parti kurmaya çalışan Meral Akşener'i parlatmaya çalışı. FOX TV'den İsmail Küçükkaya'nın ağırladığı Meral Akşener'e tıpkı bir zamanlar Selahattin Demirtaş'a yaptıkları gibi gaz verme derdine düştüler.

FETÖ'NÜN YARDIMINA FOX KOŞTU
​FETÖ ile bağlantıları sıkı olan FOX, FETÖnün yardımına koştu. Dara düşen FETÖ'nün son kozu olan Meral Akşener'in siyasi hareketini ve duyurma görevini üstlenen FOX, yine şaşırtmadı. Her seçimde sunucularının yüzlerinin AK Parti'nin aldığı oy oranını görünce renkten renge girmesiyle ünlü olan kanal, büyüyen Türkiye'ye ne kadar düşman olduğunu bir kez daha gösterdi. Meral Akşener'i canlı yayında ağırlayarak FETÖ'nün siyasi hareketinin reklamını yaptılar ve Akşener'in yalanlarını yaymasına hizmet ettiler.

Bir dönem FOX ve benzeri kanalların parlatmasıyla arkasına rüzgar alıp ayaklanma çağrısı yapan ve 7-8 Eylül olaylarında birçok güvelik görevlimizin şehit olmasına sebep olan HDP'li Selahattin Demirtaş'la aynı yöntemle parlatılmak Meral Akşener'in önemsemediği bir konu gibi gözüküyor. FOX'tan İsmail Küçükkaya zamanında Selahattin Demirtaş'ı ağırlayarak ona da gaz vermişti.



FOX'un haber müdürü Ercan Gün Hrant Dink cinayeti bağlantısından dolayı tutuklu bulunuyor. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde FOX Haber sunucusu Fatih Portakal'ın "çok özledim" dediği ve salona alkışlattığı Ercan Gün azılı bir FETÖ'cü ve Dink suikastinde derin bağlantıları var. 15 Temmuz sonrası darbeci ve FETÖ'cülerin gözlatına alınmasından rahatsız olan FOX, FETÖ'nün işine gelecek yayınlar yapmaya devam etmişti.

DOĞAN MEDYASI DA YANCISI
Türkiye düşmanları harekete geçince Doğan medyası da boş durmadı. FOX'un Akşener'i parlatma planlarına destek çıktı. Akşener'e gaz verme yarışında geri kalmadı. CNNTÜRK, Akşener konuşmasını "Akşener: Erdoğan'ı yeneceğim" şeklinde verdi.