Hassasiyet sırası azınlık liderlerinde

Mahmut Övür bugünkü yazısında FETÖ’nün bir dönem azınlık cemaatlerini de kullanmaya çalıştığına dikkat çekti ve “azınlık liderleri neden sessiz?” sorusunu sordu. “Bu çağrıma çok olumlu tepkiler geldi.” Bu çağrımıza olumlu tepkiler geldi diyen Övür “Hassasiyet sırası azınlık liderlerinde” dedi.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 16 Eylül 2017, 12:44
Hassasiyet sırası azınlık liderlerinde

İÇİNDEKİLER

Mahmut Övür bugünkü yazısında FETÖ'nün bir dönem azınlık cemaatlerini de kullanmaya çalıştığına dikkat çekti ve "azınlık liderleri neden sessiz?" sorusunu sordu. "Bu çağrıma çok olumlu tepkiler geldi." Bu çağrımıza olumlu tepkiler geldi diyen Övür "Hassasiyet sırası azınlık liderlerinde" dedi.



Şimdi aynı hassasiyet, başta Fener Rum Patriği Bartholomeos olmak üzere Süryani Ortodoks Ruhani Lideri Metropolit Yusuf Çetin, Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan ve Türk Musevi Cemaat Başkan Vekili İshak İbrahimzadeh'ten de bekleniyor." Bu çağrıma çok olumlu tepkiler geldi. Dini cemaatlerin de içinde yer aldığı Türkiye Demokrasi Platformu'nun dünyanın birçok merkezinde Türkiye'yi anlattığı ve anlatmayı sürdüreceği söylendi.
Ben bunun daha üst bir noktaya taşınması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada Batı kamuoyu açısından başta Rum Patriği Bartholomeos olmak üzere tüm cemaat liderlerinin etkili olacağına şüphe yok.