Beyoğlu'nda vahşet! Kediye işkence yapıp öldürdü

Beyoğlu'nda bayramın ikinci günü kelimenin tam anlamıyla bir vahşet yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıs gece saatlerinde geldiği sokaktaki bir kediyi önce sevdi ardından yerden yere vurdu ve can çekişen kediyi bıçakladı. Kurban Bayramı'nda 'hayvanlar katlediliyor' diyen sözde hayvan hakları savunucusu olduğunu iddia edip İslam düşmanlığı yapanlar, asıl vahşete sessiz kalarak gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdi.

Giriş Tarihi 14 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 14 Eylül 2017, 21:59
Beyoğlu’nda vahşet! Kediye işkence yapıp öldürdü

İÇİNDEKİLER

Olay, geçtiğimiz 2 Eylül Cumartesi günü saat 02.00 sıralarında Beyoğlu Tomtom Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde ellerinde bıçakla sokağa gelen alkollü erkek bir şahıs, konteynerdeki kedileri sevmeye başladı. Ardından kasap gibi bıçağını bileyen cani, çöp konteynerinden aldığı kediyi defalarca yerden yere vurdu. Aldığı darbelerin etkisiyle ağır yaralanan kedi sokağa savruldu. Sonrasında kedinin başına gelip önüne oturan cani, elinde bıçaklarla onu öldürdü. Ardından da ayağa kalkıp zavallı hayvanın telef olan cesedini çöp konteynerine attı. Tüm bu yaşanan dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

'KURBANDA HAYVANLAR KATLEDİLİYOR' DİYEN İKİYÜZLÜLER SESSİZ
Her yıl Kurban Bayramı öncesinde ortaya çıkan ve hayvan haklarını savundukları iddiasıyla İslam'a savaş açan gruplar, Beyoğlu'nda yaşanan vahşete ses çıkarmadı. Mesele İslam olunca yaygara koparanlar, Kurbanda alkollü şahsın kediye yaptığı vahşeti görmezden geldi. Gazete köşelerinden İslam'a saldırmayı kendilerine misyon edinmiş sözde köşe yazarları 'Kurbanda hayvanlar katlediliyor' diye yazı yazarken kediye yapılan vahşete ses çıkarmaması asıl dertlerinin İslam'la olduğu gözler önüne serdi.