Servisçi çatışmasında 8 kişi gözaltına alındı

Ümraniye'de, bir ilkokulun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2017, 13:55
Servisçi çatışmasında 8 kişi gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Cüneyt Elik'in öldürülmesi ve 2 kişinin yaralanması olayına karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, silahlı kavgada yaralanıp hastanede tedavi altına alınan Ramazan S, Kerem B. ve Sevime E. ile olaya karıştığı ileri sürülen Serkan V, Sedat Tunç B, Sevim K, Mehmet A. ve Necmettin A'yı gözaltına aldı.

Ekipler, silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla Cüneyt Elik'in babası ve kardeşini arama çalışmasını da sürdürüyor.

FARKLI SUÇLARDAN KAYITLARI VAR
Bu arada, olayda yaşamını yitiren Cüneyt Elik'in 3 kez kasten yaralamadan, gözaltına alınan şüphelilerden Ramazan S'nin tehditten, Necmettin A'nın tehdit, yaralama ve uyuşturucu madde kullanma ile olaya karışan Feyyaz E'nin cinsel istismardan emniyette suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Ayrıca, Ramazan S. ile Cüneyt Elik arasında geçen yıl da öğrenci taşıma konusunda anlaşmazlık yaşandığı, 26 Temmuz 2016'da Ramazan S. ile Necmettin A'nın servis araçlarının önü kesilerek zarar verildiği ve Cüneyt Elik'den şikayetçi oldukları öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde dün, servis taşımacılığı yapan iki firmanın çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanmış, yaralılardan Cüneyt Elik (27) kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olay yeri ve çevresinde tabanca, levye ve 34 fişek bulunmuştu.