Feto'dan Müslüman katillerine övgüler

Arakan'da tam anlamıyla bir Müslüman soykırımı yaşanırken, tüm dünyadaki Müslümanların yürekleri yanıyor. Budist rahipler binlerce Müslüman'ı katletti veya sürdü. Bu olaylar Akıllara FETÖ elebaşı Gülen'in budistleri övdüğü konuşmasını getirdi. Teröristbaşı Feto, Müslüman katillerine övgüler dizip, "Budizm ahlak dinidir" diyordu. Bu durum nerede İslam düşmanı varsa FETÖ desteğe koşuyor yorumlarını yaptırttı.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 03 Eylül 2017, 11:38
Feto’dan Müslüman katillerine övgüler

İÇİNDEKİLER

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi.

FETO'DAN BUDİZME ÖVGÜLER
Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki malikanesinde sefa süren ​Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in Budizme yönelik övgü dolu sözlerini hatırlattı. Teröristbaşı Gülen şaşırtmadı, Müslüman'ın yanında değil, Müslümanları katledenlerin yanında yer aldı. Çok uzun yıllardır o bölgede devam eden Müslümanlara karşı zulmü görmezden geldi.

"BUDİSTLER ÖRNEK İNSANLARDIR"
FETO, yıllar önce yaptığı bir açıklamada bugün Arakan'da binlerce insanı katleden Budistler için, "Budizm bir ahlak dinidir. Budistler örnek insanlardır" diyerek, Müslüman katillerine övgüler yağdırmıştı.

İşte o konuşma

HAÇLI ORDULARINI DA ÖVMÜŞTÜ
Pensilvanya şeytanı Gülen, yakın zaman önce yaptığı konuşmada haçlıları da överek onları işgale davet etmişti.

"HAÇLININ ÜLKENİZİ İŞGAL ETMESİ ÇOK TEHLİKELİ DEĞİLDİR"
Gülen konuşmasında, "Haçlının ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Çünkü sizinle onlar arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar" demişti. Nerede Müslümanlara karşı yapılan bir şey varsa hemen desteğe koşan Feto İslam ve Türkiye düşmanlığını göstermekten çekinmiyor.