İçip içip KK'nın çadırını bastı

CHP Genel Baskan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, şehitlikte alkol alıp göbek atan partilileri savunmak için “İçki içmek günah degil” diye ahkam kesti. Ardından kafayı çekip Kılıçdaroğlu’nun çadırını bastı.

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 30 Ağustos 2017, 17:41
İçip içip KK’nın çadırını bastı

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet partisi CHP'nin Çanakkale'de düzenlediği sözde Adalet Kurultayı, ilk günden itibaren alkol rezaletlerinden sıyrılamadı. Kurultay öncesi "İçki içmeyin" uyarıları yapıldı ancak yine de bazı partililer Çanakkale Şehitliği'nde alkol masası kurup sabaha kadar göbek attı. Rezalete önce "Tiyatro" diyen CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, tepkiler artınca skandalı itiraf etti. Şehitlikte alkol alan 3 kişinin partiden ihraç edileceğini söyleyip skandalı örtmeye çalıştı.

İÇKİ İÇMEK SOSYAL AKTİVİTEYMİŞ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ise katıldığı bir televizyon programında şehitlikte alkol alan partilileri savunmaya kalktı. Erdoğdu, partiden ihraç edilmeleri kararlaştırılan üyelerin 'kumpasa' kurban gittiğini iddia etti. O kişilerin alkol almadığını, içmeye zorlandıklarını öne sürdü. Erdoğdu, "İçki içmek günah değil. İçki içmek benim gözümde sosyal bir aktivitedir" diyerek yeni bir skandala imza attı. Ancak Erdoğdu'nun skandalı bununla bitmedi.

GECE 2'DE OLAY ÇIKARDI
Güneş gazetesinin haberine göre televizyon programından sonra alkol alan Erdoğdu, gece saat 02.00'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun çadırının önünde soluğu aldı. Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen Erdoğdu'yu güvenlik görevlileri durdurdu. Alkolün etkisiyle rezalet çıkaran Erdoğdu silahını gösterip güvenlik görevlisini dövdü. Kılıçdaroğlu, sabah olunca yardımcısından dayak yiyen güvenlik görevlisini telefonla arayıp rezalet için özür diledi.