Akşener'in Feto'ya güzelleme yaptığı görüntüler

FETÖ'nün kirli planlarını hayata geçirmek için, FETÖ destekli partisini kurmaya çalışan Akşener, teröristbaşı Feto'yu öve öve bitirememiş.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2017, 16:24
Akşener’in Feto’ya güzelleme yaptığı görüntüler

İÇİNDEKİLER

Akşener, FETÖ'nün talimatıyla muhalif isimleri yanına toplayıp MHP'yi ele geçirmeye çalıştı, beceremeyince olay mahkemeye gitti ve yargı kumpasıyla başarılı olmaya çalıştılar. MHP'lilerin partilerine sahip çıkmasıyla başarılı olamayan FETÖ destekli grup, yeni bir proje için çalışmaya başladı.

FETÖ elebaşı Gülen'in "Akşener'i koruyun, ona sahip çıkın' talimatı sonrası, arkasına FETÖ'nün tüm desteğini alan Akşener, şimdi yeni parti kurma çalışmalarına hız verdi. FETÖ yeni kirli planlarını siyaseti dizayn ederek bu parti üzerinden hayata geçirmek için çalışıyor. FETÖ-Akşener ilişkisi yeni değil. 2013 yılında çekilen 'Umut Yolcusu' adlı belgeselde Akşener, FETÖ elebaşı Gülen'i öve öve bitirememişti.

2013 yılında Gülen'in talimatıyla hazırlanan 'Umut Yolcusu' belgeselinde Akşener, Gülen'in bir dönem gündeme getirdiği 'Dinler arası diyalog' düşüncesinin 1980 askeri darbesine bile engel olacak düzeyde olduğunu belirterek "Sayın Gülen'in yapmaya çalıştığı gibi farklı dinler arasında konuşmayı mutabık kalınabilecek noktaları ortaya koyabilmek için bir çalışma yapmanın hiç kimseye bir zararının olmadığı aksine faydasının olduğuna inanıyorum" demişti.

Akşener, FETÖ tarafından organize edilen 4'üncü Türkçe Olimpiyatları final gecesinde de Gülen ve mensuplarına övgü dolu sözler söylemişti. Akşener, Gülen'in dil, din ve renk ayrımı yapmadığı için 'renk körü' olduğunu belirterek, Amerika'da Afrika kökenli Müslümanların sık sık Gülen ile bir araya geldiğine değinmiş.