Yok böyle pişkinlik

CHP’li Bülent Tezcan, “Adil Öksüz darbeden sonra meydan meydan Türkiye’yi dolaşmış” şeklinde deli saçması açıklamalarda bulundu. Kısa sürede gerçek ortaya çıktı, olay bir isim benzerliğinden ibaretti. Savcılık olayla ilgili açıklama yaptı. CHP'li Tezcan nedense olayı bir türlü anlayamadı, yalanında ısrar etti, pişkince savcılığın açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 27 Ağustos 2017, 10:59
Yok böyle pişkinlik

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın, "Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasının ardından Ankara, İstanbul, İzmir ve Elazığ illerine uçakla seyahat ettiği" iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı. Savcılık açıklama yaparak gerçeği ortaya koydu. Olay basit bir isim benzerliğiydi. Bu açıklamayla rezil olan CHP, iddialarında ısrar etmeyi sürdürüyor.

CHP ve Sözcü ittifak yaptı, gazete Tezcan'ın bu yalanını manşete taşıdı. Türk milletinin yargıya ve FETÖ ile mücadeleye güvenini kırmaya dönük operasyon başlattılar. Olayın gerçeğini ortaya koyan açıklamalara rağmen yalanlarında ısrar ettiler.



YOK BÖYLE PİŞKİNLİK
​CHP'li Tezcan, yalanı ortaya çıkınca savcılığın açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yalnı bir türlü tutmayan Tezcan savcılığın açıklaması için "Açıklamanın ciddiye alınabilir hiç bir yanı yok. Biz açıklamamızı kendi kafamızdan uydurmadık" dedi. Tezcan'ın bu açıklaması yok böyle pişkinlik dedirtti.