Vatan Şaşmaz otelde öldürüldü

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otelin 10 katında eski manken Filiz Aker (55) tarafından vurularak öldürüldü. Aker cinayetten sonra silahı kafasına doğrultup intihar etti. Ünlü sunucu Şaşmaz 43 yaşındaydı.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 27 Ağustos 2017, 22:40
Vatan Şaşmaz otelde öldürüldü

İÇİNDEKİLER

Vatan Şaşmaz'ı öldüren ve daha sonra intihar eden Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır aynı otelde kaldığı ortaya çıktı. Aker, Green Card sahibi ve ABD'de yaşıyor. 1963 doğumlu Aker'in ruhsatlı silahı olduğu ve olayın da bu silahla gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre de Filiz Aker akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir telefon alıyor. Daha sonra odaya çıkıyor. Bir süre haber alınamayınca arkadaşları odaya çıkıyor ancak kapı açılmıyor. Otel görevlilerinin kapıyı açmasıyla gerçek ortaya çıkıyor.

İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Filiz Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Odada Vatan Şaşmaz'ın cesedinin kapının bir metre yakınında bulduğu, Filiz Akel'in cesedinin ise yatakta olduğu belirtildi.

İŞTE AKER'İN INSTAGRAM'DAKİ SON PAYLAŞIMI




Filiz Aker

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor.



1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında yaşanan Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Korkunç olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.



90'DA FALÇATALI SALDIRIYA UĞRAMIŞ
Filiz Aker aslında medyaya hiç yabancı değil. 1990 yılında Kilyos'ta falçatalı saldırıya uğramış. İşte Milliyet'in yaptığı o günkü haber;






VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?
Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Gençlik yıllarında bir süre fotomodellik yapan Şaşmaz, eş zamanlı olarak bazı reklam filmlerinde ve şarkı kliplerinde yer oynadı.

Çeşitli kanallarda yıllarca ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle yıldızı parlayan Vatan Şaşmaz, Akşemseddin Hazretleri'nin hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır.

Aynı zamanda 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe Filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

Günümüzde birçok TV kanalındaki programlarda ve çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz, bir süre boyunca TRT Spor'da yayınlanan Taraftar Yarışıyor adlı programı sunmuştur.

Öte yandan bir süre boyunca da TVem kanalında yayınlanan Vatan Mutfağı adlı yemek programını sunmuştur.