Oldu mu Aydın Doğan?

Hürriyet halen KK'nın atleti için çırpınıyor. Kılıçdaroğlu'nun imajını parlatma işini üstlenen Doğan medyasında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili çirkin bir karikatür yer aldı. Aydın Doğan'ın tetikçisi Özkök ise köşesinden CHP ve Kılıçdaroğlu güzellemesi yapmaya girişti.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 25 Ağustos 2017, 10:57
Oldu mu Aydın Doğan?

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu parlatma işini Üstlenen Doğan medyası, KK'nın atleti için halen çırpınıyor. Bugün de Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ve karikatürist Latif Demirci atlet olayına değindi.

Hürriyet, Gandi'yi taklit ettiği sözde adalet yürüyüşünde KK'ya atletle poz verdirdip muhabiri aracılığıyla bunu servis etmiş ve KK için PR- imaj çalışması yapmaya çalışmıştı. Atletle sofra başında yemek yerken çekilen fotoğrafla 'halk adamı', 'vatandaş kemal' imajı oluşturabileceklerini sanmışlardı. Ancak planları geri tepmiş CHP'liler dahi fotoğraflara 'Böyle devlet adamı olmaz' diyerek tepki göstermiş, KK'nın atletle oturmasını yadırgamıştı.

ÇİRKİN KARİKATÜR
Başarısız girişimlerine rağmen Doğan medyası atletli KK'yı parlatma çabasından vazgeçmiyor. Hürriyet karikatüristi Latif Demirci bugünkü karikatüründe Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atlet üzerinden hakaret edecek kadar alçaldı.

Hürriyet karikatüristi, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarına gönderme yaparak, Erdoğan'ı gömleğinin üzerine atlet giymiş şekilde resmetti. Milletin cumhurbaşkanına böyle hakaret edecek kadar gözü karartmış Hürriyet KK'nın imajını oluşturmak için ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Sanki bir emir gelmişçesine CHP ve Kılıçdaroğlu reklamı yapmaya başlayan Aydın Doğan'ın sahibi olduğu medya grubunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu şekilde hakaret etmesi ve saygısızlık yapması tepkiyle karşılandı.

ÖZKÖK SANKİ FİKİR BABASI
Hürriyet'in atlet çabası sadece karikatürle de kalmadı. Gazete'nin eski genel yayın yönetmeni ve yazarı Ertuğrul Özkök'ün de KK'nın atletli fotoğraflarını sanki fikir babası kendisiymişçesine gündemde tutmak istemedi ve birkaç gündür bu konuyu köşesine taşıması da dikkatlerden kaçmadı.



Özkök bugünkü yazısında CHP'li eski milletvekili kayınpederinin atletli fotoğrafını paylaşarak Kılıçdaroğlu'nun aslında ne kadar da 'halk adamı' olduğunu anlatma derdine düştü. CHP'ye ve KK'ya güzelleme yapmaktan geri durmadı.