Bu söz ünlü bir bürokrata ait!

Posta yazarı Nedim Şener, Konya’daki FETÖ yapılanmasına ilişkin üst düzey bir bürokratla yaptığı görüşmeyi aktardı.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 25 Ağustos 2017, 15:15
Bu söz ünlü bir bürokrata ait!

İÇİNDEKİLER

azeteci-Yazar Nedim Şener, Konya'daki FETÖ yapılanmasına ilişkin üst düzey bir bürokratla yaptığı görüşmeyi aktardı.

Nedim Şener, Posta gazetesindeki "PensilKonya" başlıklı yazısında, "Bir Konya atasözü der ki; 'Bir yerde para varsa, orada FETÖ'cü vardır. Bir yerde bir FETÖ'cü varsa arkada en az üç FETÖ'cü daha vardır. Bir FETÖ'cü bir yerden acilen alınıp yerine birisi atanıyorsa, atanan da FETÖ'cüdür.' Elbette Konya'da böyle bir atasözü yok, bunu bana FETÖ operasyonlarıyla yakından ilgilenen Konyalı bir üst düzey bürokrat, kentteki durumun vahametini anlatırken söyledi" ifadelerini kullandı.

"Anlatılanlardan, FETÖ'cülerin Konya'da, Pensilvanya kadar rahat olduklarını anladım" diyen Nedim Şener'n yazısının ilgili bölümü şöyle:

Bir Konya atasözü der ki; "Bir yerde para varsa, orada FETÖ'cü vardır. Bir yerde bir FETÖ'cü varsa arkada en az üç FETÖ'cü daha vardır. Bir FETÖ'cü bir yerden acilen alınıp yerine birisi atanıyorsa, atanan da FETÖ'cüdür."

Elbette Konya'da böyle bir atasözü yok, bunu bana FETÖ operasyonlarıyla yakından ilgilenen Konyalı bir üst düzey bürokrat, kentteki durumun vahametini anlatırken söyledi.

Anlatılanlardan, FETÖ'cülerin Konya'da, Pensilvanya kadar rahat olduklarını anladım.

O konuşurken aklımdan, "PensilKonya" kelimesi geçti.

Elbette tüm Konyalıları kast etmiyorum ama kentte yaşanan son gelişmelerin özerinde ciddiyetle durmak gerekiyor. Kastettiğim Fethullahçı Terör Örgütü'nün kriptolu haberleşme sistemi Bylock kullanıcısı olduğu ortaya çıkan Konyaspor'un Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılması.

Ahmet Şan'ın evinde işyerinde arama yapılmış, dijital cihazlarına el konulmuştu. Ama sonra ne olduysa serbest bırakıldı.

Bylock konusunu sulandırmaya kalkanlara bakmayın; Yargıtay'ın FETÖ üyeliği için kesin delil olduğu yönünde kararı var. Anayasa Mahkemesi de aynı yönde kararı bulunduğunu hatırlatayım. İşte böyle bir ortamda Bylok'çu Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, gözaltına alınıp sonra nasıl oluyorsa, devreye kimler giriyorsa serbest bırakılıyor."