Kasetle tasfiye eden KK 'tasfiye ediyorlar beni' diye ağlıyor

MİT TIR'ları davasında adı ihanet skandalına karışan Kemal Kılıçdaroğlu'nun etekleri zil çalmaya başladı. Deniz Baykal'ı kasetle tasfiye eden Kılıçdaroğlu şimdi de kendisi 'Beni tasfiye ediyorlar' diye ağlıyor.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 08:42
Kasetle tasfiye eden KK ’tasfiye ediyorlar beni’ diye ağlıyor

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcileriyle akşam yemeğinde buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu konusundaki "Eğer yakında bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın" sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"MUHALEFETİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"
"Erdoğan, yaptığı açıklamayla aslında büyük bir itirafta bulunmuştur: 'Ben savcılara, hâkimlere talimat veriyorum; benden aldıkları talimat üzerine onlar gereğini yapıyorlar.'

Evrensel hukukta soruşturmaların gizli olacağı esası var. Burada gizlilik falan söz konusu değil. Aldığı bilgilere göre, muhalefeti dizayn etmeye çalışıyor."

"İÇERİDEN BİLGİYİ NASIL ALIYORSUN"
"Türkiye bir istihbarat devleti midir? İçeriden bilgiyi nasıl alıyorsun? Enis Bey, '50'ye yakın CHP Milletvekili'yle görüştüm, hiç böyle bir şey söylemedim. Suç yok ki ortada, itirafçı olayım' diyor."

"BENİ TASFİYE ETME ÇABASI"
"Beni tasfiye etmeye çalışıyorlar. Hukukun üstünlüğüne inanacağız. Bu ülkede namuslu hâkim, savcılar var. Bunların hepsi aynı değil."