Aydın Doğan kalkan olur CHP’li vekil tehdit eder

Doğan medyası ve CHP cephesi Kılıçdaroğlu'nu aklama operasyonunu başlattı. DHA'nın ardından CHP'li Tuncay Özkan da kaos çıkarıp ülkeyi yangın yerine çevirme tehdidini savurdu. Doğan medyası ve CHP sanki aralarında görev bölüşümü yapılmış gibi, Kılıçdaroğlu'nu kurtarma operasyonuna hız verdi.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 21:10
Aydın Doğan kalkan olur CHP’li vekil tehdit eder

İÇİNDEKİLER

MİT tırları ihanetiyle Kılıçdaroğlu'nun bağlantısının olduğu haberleri çıkınca 'Kılıçdaroğlu tutuklanacak' paniğine kapılan Doğan medyası ön alma operasyonuna başlayıp Kılıçdaroğlu'na kalkan oldu. Bunun ardından CHP'li Tuncay Özkan tehditler savurdu.

Doğan medyası ve CHP cephesinin Kılıçdaroğlu'nu aklama operasyonunu başlattıkları gözler önüne serildi.

CHP'li Mustafa Akaydın hakkında soruşturma açılmasıyla borsanın düştüğü algısını oluşturmaya çalışan Doğan Haber Ajansı'nın ardından CHP'i Tuncay Özkan da Enis Berberoğlu'nun itiraf etmesi halinde Kılıçdaroğlu'nun mahkemelik olma ihtimali yönündeki söylentilere işaret ederek "perişan ederiz, gücümüz akıllarına dahi gelmez, demir yumruk iner" gibi ifadeler kullandı.

Çıkarları uğruna FETÖ'sünden PKK'sına kadar işbirliği yapmadığı örgüt kalmayan, terör örgütü üylerini koruyup kollayan CHP, tüm Türkiye'yi tehdit ederek hesap vermekten kaçmaya çalışıyor.

CHP'li Özkan, kaos çıkaracakları ve ülkeyi yangın yerine çevirecekleri tehdidini de savurmaktan geri kalmadı. Özkan, tehditlerini "CHP Genel Başkanı'na uzanacak her karanlık eli perişan ederiz. Bizim sakin gücümüz onların akıllarına dahi gelmez. Sakin sakin durduğumuzu görenler, bu güç ne yapar diye düşünüyorlar." şeklinde sürdürdü.

CHP vekili Özkan'ın bu açıklamaları "Bakın Akaydın'a dokundunuz borsa düştü, Kılıçdaroğlu'na dokunursanız ülkeyi yakarız" mesajını verdi yorumlarına sebep oldu.