Yine algı oyunu peşindeler

Sözcü, OdaTV ve Aydınlık zihniyeti alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Habercilik yerine ucuz muhalefet derdine düşüp, yine yalan ve çamur atma zihniyetiyle algı oluşturma peşindeler.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 19:56
Yine algı oyunu peşindeler

İÇİNDEKİLER

Yıllarca milleti laikik elden gidiyor korkusuyla yönlendirmeye çalışan Sözcü, OdaTV ve Aydınlık zihniyeti alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Habercilik yerine, yine millet üzerinde korku iklimi oluşturup ucuz muhalefet yapma derdine düştüler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarında titr kısmında 'Türkiye Cumhurbaşkanı' yazmasıyla 'cumhuriyet elden gidiyor' edebiyatı yapmaya başlayan medya sitelerine tokat gibi cevap geldi.

Sosyal medya hesaplarında daha önceki cumhurbaşkanlarının davetiyelerinde de aynı ifadenin yer aldığı fotoğrafları paylaşan Varank: "Habercilik yerine dangalakça muhalefet yapmaya çalışan odatv ve benzerleri biraz da araştırma yapmayı deneyebilirler." mesajını paylaştı.

Türkiye'nin eski cumhurbaşkanları Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Ahmet Necdet Sezer de 'Türkiye Cumhurbaşkanı' ifadesini kullanmışlardı.



İşte o haberler:





Eski cumhurbaşkanları Süleyman Demirel, Turgut Özal, Ahmet Necdet Sezer'in aynı ifadeleri kullandığı davetiyeleri: