Terörisbaşı FETO'dan 'Suikast' talimatı

FETÖ lideri teröristbaşı Fetullah Gülen yayınlanan son sohbetinde açık açık suikast talimatı verdi. Gülen, haşhaşi militanlarına verdiği suikast emriyle yeni bir kanlı hain plan içerisinde olduğunu belli etti.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 23:55
Terörisbaşı FETO’dan ’Suikast’ talimatı

İÇİNDEKİLER

FETÖ lideri teröristbaşı Fetullah Gülen 'Bamteli' adlı yayınlanan son sohbetinde açık açık suikast talimatı verdi.

"Üçüncü şeytanlık faslı / Hizmet'e yeni komplo" başlığıyla paylaşılan videoda; ses getirecek liderlere "suikastlardan" bahsetti.

SUİKAST MESAJI VERDİ
Kılıçdaroğlu ile aynı dili kullanarak 15 Temmuz'a tiyatro diyen teröristbaşı Gülen, sohbetinde 'çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım' diyerek haşhaşi militanlarına mesaj verdi.

FETÖ'CÜ EMRE USLU DA PAYLAŞMIŞTI
İhanet şebekesinin planlarını daha gerçekleşmeden önce duyurmasıyla ünlü azılı FETÖ'cü firari Emre Uslu'nun da twitterdan "Batı'da liderler gelir gider, Doğuda liderler ölür gider..." mesajını paylaşmasıyla FETÖ'nün yeni hain planlar içinde olduğu gözler önüne serildi.


"FETÖ SUİKASTLERE BAŞLAYABİLİR"
Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu şu demek; Fetullah çetesi daha önce dikkat çektiğimiz suikastlere başlayabilir. Bunu örtmek, biz önceden söyledik, bizimle ilgisi yok demek için yapılan bir açıklama!.. DİKKAT" dedi.