PKK'lı hainler 15 yaşındaki Bülbül'ü şehit etti

PKK'lı teröristler yine çocukları hedef aldı! Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit oldu. Bülbül'ün 15 Temmuz paylaşımı ise yürekleri dağladı!

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 12 Ağustos 2017, 01:44
PKK’lı hainler 15 yaşındaki Bülbül’ü şehit etti

İÇİNDEKİLER

İki gündür bölgede devam eden arazi arama tarama çalışması sırasında bugün Trabzon'un Vazelon Manastırı kırsalında güvenlik güçleri ile terörist grup arasında saat 15.00 sıralarında sıcak temas sağlandı. Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit oldu.



1 BAŞÇAVUŞ ŞEHİT OLDU
Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül de doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Yaralı bir askerin de tedavisi sürüyor.

ERZAK ÇALAN TERÖRİSTLERİ GÖRMÜŞ
Hastanede yaşamını yitiren Eren Bülbül'ün, PKK'lı teröristleri girdikleri evden erzak çalarken görüp hemen giderek güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.

ÇATIŞMA SESLERİ KAMERADA
Çatışmanın çıktığı Maçkanın Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı Mevkii'nde duyulan silah sesleri bir kişi tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Silah seslerinin 15 dakika boyunca çevrede duyulduğu belirtildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polislerin izinleri iptal edildi. Maçka İlçesi'ne çok sayıda takviye polis ekibi sevk edilirken ilçenin tüm giriş çıkışları tutuldu.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Trabzon'un Maçka İlçesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. Acil servis önünde fenalaşan aile fertlerine, sağlık görevlileri müdahale etti. Çok sayıda çevik kuvvet polisi de hastane önünde güvenlik önlemi aldı.

Çatışmada yaralanan diğer yaralı askerin tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

15 TEMMUZ PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI
15 yaşındaki şehit Eren Bülbül'ün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yaptığı paylaşım yürekleri dağladı. İşte o tweet;


SOSYAL MEDYA SESSİZ KALMADI: #ERENİYİKİVARSIN

15 Yaşındaki şehit Bülbül'ün şehadetinin ardından ortaya çıkan paylaşımı yürekleri dağladı. Şehidin, "Biri de çıkıp demiyor ki Eren İyi ki varsın" paylaşımının ortaya çıkması üzerine twitterda açılan #Ereniyikivarsın hashtagi kısa sürede birinci sıraya oturdu. İşte hasthag için atılan tweetlerden bazıları;