FETÖ'yü aklama Cumhuriyet'i

Cumhuriyet gazetesi; medya yoluyla, FETÖ’nün darbeci alçaklarını aklama ve darbe davalarında hainlerin avukatlığını yaparak algı operasyonlarıyla FETÖ'yü suçsuz olarak gösterme çabalarını sürdürüyor.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 11 Ağustos 2017, 10:54
FETÖ’yü aklama Cumhuriyet’i

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin yargılamalar sürerken, Cumhuriyet gazetesi darbeci alçakları aklama ve darbe davalarında hainlerin avukatlığını yaparak FETÖ'nün medya propaganda aracı olma rolünü devam ettiriyor. Bu kirli ittifakta, darbeci alçakların mahkemede verdiği yalan ifadeleri görmezden gelen Cumhuriyet gazetesi bugün de yayınladığı haberle darbecileri aklamaya çalıştı.

İŞTE ÖRNEK

FETÖ ile kirli ittifak içerisindeki Cumhuriyet gazetesi, sayfasında FETÖ'cü hain Murat Koçyiğit'in mahkemede söylediği 'Akıncı Üssü'nde sivildim' yalanına yer vermeyip, çelişkisini örterek, onun yerine algı operasyonu yaptı. Cumhuriyet gazetesi, FETÖ davalarında teröristlerin yalanlarını öne çıkarıp, çelişkileri göstermeyerek de davalara zarar verme stratejisini uyguladı.

Mahkemede yaptığı savunma esnasında Akıncı Üssü'nde sivil olarak bulunduğu yalanını söyleyen hain Murat Koçyiğit, üniformalı görüntüleri gösterilince tıpkı diğer FETÖ'cüler gibi yalana başvurdu. Doğan Medya'ya ait Hürriyet gazetesi ise bu yalanı manşetine böyle taşıdı.