CHP'li Akaydın'dan FETÖ itirafları

15 Temmuz’u “tiyatro” olarak nitelendiren aşağılık iftiralar atan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, FETÖ’yü aklamak için devleti suçladı. Akaydın'ın adım adım FETÖ'nün kontrolüne girdiği ortaya çıktı. İşte Akaydın'ın kendi ağzından FETÖ itirafları...

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 21:38
CHP’li Akaydın’dan FETÖ itirafları

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz'u "tiyatro" olarak nitelendiren aşağılık iftiralar atan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, FETÖ'yü aklamak için devleti suçladı. Akaydın'ın adım adım FETÖ'nün kontrolüne girdiği ortaya çıktı.

​FETÖ'yü aklamak için 15 Temmuz destanı hakkında akılalmaz iftiralar atan CHP'li milletvekili Mustafa Akaydın adım adım nasıl FETÖ'nün kontrolü altına girdiğini kendi ağzıyla itiraf etti. FETÖ'yü aklamaya gayret eden CHP'li Akaydın, 15 Temmuz için "tiyatro" vurgusu yaparak darbe girişimini sulandırmaya çalışmıştı.

DEVLETİ KATİL OLMAKLA SUÇLAMIŞTI
FETÖ'yü akladıktan sonra 250 şehidin sorumluluğunu da devlete yükleyen Akaydın, iftiralarına devam edip: "Ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum." diyerek, "Milli bayramlarımızı unutturup 15 Temmuz gibi bir faciayı kutluyorlar." şeklinde skandal sözler sarf etmişti.

İşte aşağılık iftiralar atan CHP'li Akadydın'nın kendi ağzından FETÖ itirafları: