Sözcü'den alçak karikatür! Millete hakaret edip terör propagandası yaptılar

Firari Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü gazetesi alçakça bir karikatüre daha imza attı. Sözcü gazetesi taşeron terör örgütlerine karşı, devletiyle bir bütün haline gelen ve ihanet şebekelerine karşı mücadele eden millete hakaret etti. Millete açıkça 'terör örgütlerini yenemezsiniz teslim olun' mesajı verildi.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 06 Ağustos 2017, 18:34
Sözcü’den alçak karikatür! Millete hakaret edip terör propagandası yaptılar

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta dini değerler ve milletin değerleriyle dalga geçip, aşağılayan Sözcü yeni bir skandala imza attı. Bugün Rahmi Turan isimli şahsın köşe yazısının sonunda yayınladığı karikatür Türk vatandaşlarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederken Türkiye'yi işgal etmek isteyen güçleri de yücelterek hangi güçlerin emrinde olduğunu kanıtladı.

MİLLETE TESLİM OLUN MESAJI GÖNDERİLDİ
Sözcü gazetesi yayımladığı karikatürde millete açıkça hakaret etti. İki boksörün yer aldığı karikatürde milleti çelimsiz ve iki kolu olmayan biri olarak gösteren Sözcü, terör örgütü PKK ve FETÖ'yü ise dev gibi resmetti. 15 Temmuz'da FETÖ'cü katillere ve arkasındaki güçlere karşı destan yazan millete teslim olun mesajı gönderildi.

TERÖR PROPAGANDASI YAPILDI
Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne göz diken terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veriliyor. Sözcü gazetesi ise bitme noktasına getirilen terör örgütlerini dev olarak gösterdi.

İŞTE O KARİKATÜR


MİLLETE HAKARETİ GAZETECİLİK OLARAK GÖSTERİYORLAR
FETÖ ile irtibatlı olduğu belgelerle ortaya çıkan Sözcü gazetesi daha önce de millete hakaret edip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ölümle tehdit etmişti. Algı operasyonlarına hız veren Sözcü gazetesi Türkiye düşmanlarına övgü düzerken devlete ve millete hakaret etmeyi gazetecilik olarak göstermeye devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları ise millete ve devlete hakaret eden karikatürle ilgili savcıları göreve çağırdı.