İhanet operasyonunun ortağı

Terör örgütlerinin desteğiyle sözde adalet yürüyüşü yaptıktan sonra ortalıkta gözükmeyen Kılıçdaroğlu, piyasaya çıktı ve Türkiye'yi yerden yere vurdu. "Türkiye'de can ve mal güvenliği yok" iftirasını atan Kılıçdaroğlu, Almanya'nın direktifleri doğrusunda hareket edeceğini açıkça tescillemiş oldu.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 05 Ağustos 2017, 18:50
İhanet operasyonunun ortağı

İÇİNDEKİLER

Kasetle CHP'nin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, Alman Focus dergisinin sorularını yanıtladı. Ana muhalefet partisi lideri gibi değil adeta Türkiye'ye karşı bir örgütün başkanıymış gibi konuşan Kılıçdaroğlu, yalan ve iftiralarla Türkiye'yi karaladı. Uluslararası medya ve içimizdeki işbirlikçileri son birkaç aydır Türkiye'de baskı olduğu algısını yayarken Kılıçdaroğlu da buna destek verdi. Uluslararası basında Türkiye'ye yönelik kirli operasyonların aranan adamı haline gelen Kılıçdaroğlu, Alman medyasına da verdiği röportajda Almanya'ya 'sizinleyiz' mesajı gönderdi.

AVRUPA EMİN OLSUN
2019 yılında Erdoğan'ı devirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden CHP Lideri, Avrupa'nın bundan emin olması gerektiğini sözlerine ekledi.

YURT DIŞINDAKİ FETÖ'CÜLER DE AYNI GÖREVİ YÜRÜTÜYOR
Türkiye'ye karşı birleşen terör örgütleri hain emellerini gerçekleştirmek için yurt dışında Türkiye aleyhinde propaganda yapıyor. Türkiye'de 'diktatörlük' var algısını yaymak isteyen ihanet şebekelerine uluslararası medya da destek veriyor.

KILIÇDAROĞLU TALİMATLARI KİMDEN ALDI?
Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK ve FETÖ'nün istekleri için gerçekleştirdiği yürüyüşün ardından Türkiye'de planlı şekilde gerçekleştirilen provokasyonlar baş göstermeye başladı. Kılıçdaroğlu da son dönemde gerçekleşen provokasyonlarla ilgili tek söz etmedi. "Kılıçdaroğlu nerede?" soruları baş göstermişti ki, CHP lideri Alman dergisine verdiği röportajla ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu ile ilgili, Türkiye'ye yönelik kirli planların gerçekleştirilmesi için talimatlar aldığı yorumları yapılıyor.

KİME HİZMET EDİYOR
Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşan Kılıçdaroğlu'na sosyal medya kullanıcıları da sert tepki gösterdi. Twitter kullanıcıları, "Kılıçdaroğlu bu açıklamalarla neyi hedeflemekte ve kimlere hizmet ediyor? Bu ülkeye hizmet etmedikleri aşikar", "Düşmana gerek yok içimizde o kadar hain var ki temizlemekle bitmiyor. Bu adamin işi gücü ülkesini kötülemek" şeklindeki tweetlerle tepki gösterdi.