İşte Tuncay Özkan'ın gerçek yüzü

Şimdilerde içinde FETÖ'nün TSK arşivinin bulunduğunu iddia ettiği flash bellekle şov yapmaya kalkan Tuncay Özkan'ın, 1998 yılında FETÖ elebaşı Gülen'in karşısında el pençe divan oturarak yaptığı röportaj halen akıllarda...

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 28 Temmuz 2017, 18:52
İşte Tuncay Özkan’ın gerçek yüzü

İÇİNDEKİLER

CHP'li Tuncay Özkan FETÖ'nün arşivinin bulunduğunu iddia ettiği flash diskin kendisinde olduğunu iddia ederek şov yapmaya kalktı. Çok değil 1998 yılında FETÖ elebaşı Gülen'in karşısında el pençe divan röportaj yaptığı günlerin unutulduğunu düşündü. Şİmdilerde kendisine FETÖ ile mücadele eden birisi izlenimi veren Özkan, o tarihlerde FETO'yu aklama derdine düşmüştü.

1998 yılında yapılan röportajda Özcan, Susurluk olayıyla ilgili MİT belgelerinde adı geçen Gülen'i aklamak için adını temize çıkarıp, ona çanak tutacak sorular sormuştu. Tuncay Özkan'ın, yüzüne bakmaya tenezzül bile etmeyen Gülen'e çanak tutacak sorular sorması yetmezmiş gibi onun karşısında iki büklüm olup 'efendim' diye sorular sorması halen akıllarda.

Şimdilerde birden FETÖ karşıtı kesilen, içinde FETÖ'nün TSK'daki örgütlenme listesi olduğunu iddia ettiği flash diski o dönemin Genelkurmay Başkanı'na verdiğini söyleyip prim yapmaya kalkan Özkan'ın, o yıllarda ABD ile ilişkisi sorgulanan ve Susurluk olayına karışan Fetullah Gülen'in yardımına koşup, onu aklamaya çalışması gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Özkan, Gülen'in karşısında ezile büzüle şu soruyu sormuştu:

"Efendim MİT iddiaları hakkında ne diyorsunuz?"

Tuncaz Özkan:'ı kensisini aklama operasyonundan memnun olan FETÖ ele başı Gülen, o tarihte Kanal D ekranlarında yalanlarını tüm ülkeye yayma fısrası bulup şöyle cevaplamıştı:

"Bu tür iddiaların gerçekle ilgisi yoktur. Bu tür iddialar bizi yıpratmaya çalışanların iftiralarıdır. Yok efendim bizim arkamızda ABD varmış gibi bir sürü iddialar atılıyor. Bunların hepsi iftiradır"