İşte Türkiye'deki solun hali

Anti-Amerikancı gibi görünmeye çalışan sol haber sitesinin maskesi bir kez daha düştü. Sözde solcu site, ABD'nin YPG'ye destek için kurduğu üslerin deşifre olmasının ardından ağlamaya başladı.

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2017, 18:59
İşte Türkiye’deki solun hali

İÇİNDEKİLER

ABD'nin PKK/PYD'ye destek için kurduğu üslerin konumlarını ve işlevlerini Anadolu Ajansı detaylı şekilde paylaştı. ABD'ye ise ensendeyiz mesajı verildi.

SÖZDE SOLCU ÖZDE AMERİKANCI
Anti-Amerikancı görünmeye çalışan ve Atatürk'ün arkasına gizlenip terör örgütleriyle iş yapan Sol Haber sitesi AA'nın haberine fena halde bozuldu ve ABD'nin bacağına sarıldı. ABD'nin bölgedeki askeri faaliyetlerini nokta nokta, rakamlarla sunan AA'nın haberi sonrası foyaları ortaya çıkınca CENTCOM sözcüsü Albay Joe Scrocca rahatsızlığını dile getiren bir açıklama yaptı. Sol Haber sitesi ise Albay Scrocca'nın açıklamalarını "ABD Merkez Komutanlığı sözcüsünden Anadolu Ajansı'na tepki" başlığıyla manşetine taşıdı. Terör örgütü PKK ile iş tutan Sol Haber sitesi, Türkiye'nin değil Amerikan'ın yanında yer aldığını bir kez daha gösterdi. Terör bölgesindeki ABD üslerinin deşifre olmasından ABD ve içimizdeki ajanları son derece rahatsız oldu... İşte Sol Haber sitesinin o haberi;