Arkasından FETÖ-PKK'nın montaj çetesi çıktı

Sosyal medyada dolaşıma sokulan montaj fotoğrafla A Haber'i yıpratma operasyonunun arkasından FETÖ-PKK ittifakının montaj çetesi çıktı.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2017, 00:14
Arkasından FETÖ-PKK’nın montaj çetesi çıktı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'daki yağışları ve sel baskınlarını bahane eden sosyal medya provokatörleri şimdi de A Haber'i hedef aldı. A Haber'in "İstanbulluların yağış keyfi" alt bandıyla canlı yayın yaptığı iddiasını yalan bir fotomontajla dolaşıma soktular. AHaber'i yıpratma operasyonunun ardından FETÖ-PKK ittifakının montaj çetesi çıktı.

Türkiye'nin bir numaralı haber kanalı A Haber'i hedef alan FETÖ-PKK ittifakı, "İstanbul'da şiddetli yağış" haberini, sosyal medyada "İstanbulluların yağış keyfi" alt bandıyla canlı yayın yapıldığı iddiasını yalan bir fotomontajla dolaşıma soktu.

İŞTE O FOTOMONTAJ TWEET:



Kirli operasyonun arkasındakiler bir bir ortaya çıkıyor. T24 sitesi editörü, FETÖ'ye çalışan PKK'lı 'gazeteci' Veysi Polat da A Haber'e yönelik kirli operasyonun ortaklarından biri.




Montajlı fotoğrafı sosyal medyaya Mustafa Selanik isimli bir kripto FETÖ'cü olduğu iddia edilen bir trol de yaydı. A Haber'i yıpratmak için FETÖ'nün ne kadar acınası yöntemlere başvurduğu bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu..

Oynanan oyunu fark eden sosyal medya kullanıcıları sosyal medya provokatörlerine tepki gösterdi, kullanıcılar "T24 editörlerinin zeka seviyesi de bu" diyerek dalga geçti;