Korkudan kamikaze eylem yapıyorlar!

Bir dönem teröristbaşı Gülen’in yakınındaki isimlerden biri olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Eski Başkanı Latif Erdoğan sabah.com.tr’ye önemli açıklamalarda bulundu. Fetullah Gülen’in bitik ve zavallı bir insan olduğunun altını çizen Latif Erdoğan'ın açıklamaları cezaevindeki FETÖ'cülerin konuşmasından korktuğu için teröristbaşının gündemde kalmak amacıyla sansasyonel eylemler yaptırdığı ihtimalini akla getirdi.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 15:46
Korkudan kamikaze eylem yapıyorlar!

İÇİNDEKİLER

Baş hain Feto'nun bir dönem yakınındaki isimlerden biri olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Eski Başkanı Latif Erdoğan, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hain örgüt ile mücadele kapsamında görülen davaya, FETÖ şovu yapabilmek için "hero" baskılı tişörtle gelen menfez faresinin Gülen'in gündemde kalma talimatları ile kamikaze eylem yaptığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün sosyal medyada sansasyon olmaya çalışmasının sebebi ise; cezaevlerinin örgütsel motivasyonunu kaybettiği için gece gündüz ağlayan ve çözülmek üzere olan FETÖ'cülerle dolması. Askerlerin aldığı cezalar çok daha büyük olduğu için, Gülen bunları resimlerle, şiirlerle, vaazlarla oyalayabildiği kadar oyalamaya çalışıyor. Latif Erdoğan'ın açıklamaları "hero" skandalının da şifrelerini çözüyor.

İŞTE LATİF ERDOĞAN'IN SABAH.COM.TR'YE YAPTIĞI AÇIKLAMADAN BAZI BAŞLIKLAR

"ÜÇ GÜN İLGİLENMEYİN DELİRİR!"

latif erdoğan a haber ile ilgili görsel sonuculatif erdoğan a haber ile ilgili görsel sonucu

FETÖ lideri Gülen geçtiğimiz günlerde bir gazeteye röportaj vermiş, ayakkabılarıyla seccadeye basarak fotoğraf çektirmiş, ekrana da örgütün dağılmaması için bir şiirsel bir mesaj yayınlamış. Öncelikle şunu söyleyeyim. Gülen'i yakından tanıyan biri olarak söylüyorum bunu. Gülen ile 3 gün ilgilenmezseniz çıldırır. Hitap ettiği toplumun ilgisini çekemezse delirir. Topluluk içerisinde ilgi kendisinin üzerinde olmazsa psikolojisi bozulur. Bu FETÖ lideri için hastalıklı bir durumdur. Gülen'in şahsını haber yaparak bu hastalıklı duruma hizmet ediyor ve mesajının yaygınlaştırılmasına yardımcı oluyoruz.

AYAKKABI İLE SECCADEYE BASARAK MUHAFAZAKARLARI TAHRİK EDİYOR

Fotoğraftaki detayda ayakkabı ile seccadeye basıyor. Bu hareketinin muhafazakar kitleler tarafından tepkiyle karşılanacağını biliyor. Bildiği için yapıyor çünkü haber olmak, gündemde kalmak istiyor. Hem de bu yöntemle örgüt propagandasını örgüt üyelerine ulaştırıyor. Bence şu an itibariyle Gülen'in şahsı ile ilgili haberlere son verelim. Sadece FETÖ davalarına yoğunlaşalım. Bu Pensilvanya'daki şarlatana verilecek en büyük ceza olacaktır.

ŞOV YAPTIKLARINA BAKMAYIN CEZAEVLERİ KAYNIYOR
Kahraman tişörtleri ile medyaya örgütsel mesaj veriyorlar. Cezaevleri örgütsel motivasyonunu kaybettiği için gece gündüz ağlayan insanlarla dolu. FETÖ'cü askerlerdeki yıkım diğerlerinden daha büyük. Çünkü askerler FETÖ içerisinde çok önemliydi. Onlar büyük yerden düştü. Alacakları ceza da ağırlaştırılmış müebbet. Yakında askerlerde Gülen'e karşı nefretin büyüyeceğini hep birlikte göreceğiz. Gülen bunları resimlerle, şiirlerle, vaazlarla oyalayabildiği kadar oyalayacak. Ama bunun uzun süreceğini kimse beklemesin.

MORAL İMAN MESELESİDİR. BU HAİNLERDE İMAN YOK
Cezaevlerinde moraller yüksek deniyor. Sivil halka silah sıkan, bomba atan adamda iman olur mu? Eğer içlerinde zerre kadar vatan sevgisi varsa gitsin itirafçı olsunlar ve bu ihanet lekesinden bir nebze olsun kurtulsunlar. Bugün mahkemelerde alaycı bir dil kullanarak devletle dalga geçiyorlar. Ama bir iki ay içinde cezaları kesilir ve kendi yalnızlıkları ile başbaşa kalınca belki kendilerini sorgulama imkanı bulurlar. Ama iş işten çoktan geçmiş olur.

SÖYLEDİKLERİNE KENDİSİ BİLE İNANMIYOR
Bence artık söylediklerine kendisi bile inanmıyor. Fotoğrafta şiirle mesaj veriyor. O şiirleri 5 yıldır yayınlıyor. FETÖ'ye hiç bahar gelmedi. Yaptıkları her hamleyi Allah başlarına geçiriyor. Çekirdek kadro dışında artık inanan kaldığını da düşünmüyorum. Kendisinin bile inanmadığı bu sözleri yaygınlaştırmak örgütün ekmeğine yağ sürer. Artık inandırıcılığını kaybetti. Medyadan rica ediyorum. Bu şarlatanı adam yerine koymayın. Mesajını yaygınlaştırmayın. Mesaj verdiği falan yok. Çaresizlik içerisinde ilgi çekmeye çalışıyor.

ÖRGÜT BÜTÜN İMKANLARINI KULLANARAK GÜLEN'İ MEDYAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR.
Örgün bütün imkanlarını kullanarak Gülen'i medyaya taşımaya çalışıyor. Ama sadece gündeme gelmek. 28 Şubat'ın en zorlu günlerinde bile gündeme gelmeye ve medyada yeralmaya çalışıyordu. Ben Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı iken bilinçli olarak bir kez kürsüye davet etmemiştim. Bundan çok rahatsız olmuştu. İlgi çekmek Gülen için bir hastalık.

KILIÇDAROĞLU'NUN YÜRÜYÜŞÜNDEN ÇOK ÜMİTLİLERDİ AMA.
Gülen ve örgütü Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünden çok ümitliydi. 15 Temmuz yıldönümünden önce Türkiye'de olağanüstü gelişmelerin olacağını düşünüyorlardı. Hatta Gezi'den daha büyük bir kalkışma bekliyorlardı.Ben "bir gün sonra yürüyüşü kimse hatırlamaz" demiştim. Çünkü içinde FETÖ'nün olduğu her eylemin fiyasko ile sonuçlanacağını biliyordum. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün fiyasko ile sonuçlanması ve 15 Temmuz anma törenlerinin görkemi FETÖ'de büyük moral bozukluğu yarattı.

TARİHİ DURUŞMA DEVAM EDİYOR
Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesince, adliye binasındaki salonların fiziki yetersizliği nedeniyle Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının salonunda görülen davanın üçüncü duruşmasına tutuklu sanıklar, geniş güvenlik önlemleri altında getirildi.

FETÖ'CÜLER ARTIK TAM BİR TERÖRRİST GİBİ DAVRANIYOR
Sanıklar jandarmalar eşliğinde mahkeme salonuna alındı. Sanıklardan Haldun Gülmez, araçtan inmeyi reddedince jandarmalarca salona götürüldü.

Sanıklar, taraf avukatları ve sanık yakınlarının hazır bulunduğunu duruşmaya başlandı.

Duruşmada mahkeme heyetince, sanıklar ile avukatlarının dava dosyasına giren yeni deliller ve raporlarla ilgili beyanları alınacak.

13 Temmuz perşembe günü başlayan ve hafta sonu ara verilen üçüncü duruşmanın yarın sona ermesi bekleniyor.

iDDİANAME
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu iddianamede, sanıkların, "cumhurbaşkanına suikast", "Anayasa'yı ihlal", "yasama organına karşı suç", "hükümete karşı suç", "silahlı terör örgütü yöneticisi olma", "yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme", "yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs etme", "kasten öldürmeye teşebbüs", "zincirleme şekilde cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama", "zincirleme şekilde silahla tehdit", "cumhurbaşkanına hakaret", "zincirleme şekilde kamu görevlisine görevi nedeniyle hakaret", "kamu malına zarar verme", "mala zarar verme", "nitelikli olarak konut dokunulmazlığının ihlali" ve "nitelikli yağma" suçlarından cezalandırılmaları isteniyor.

Saldırıyı gerçekleştiren FETÖ'nün "suikast timi"ndeki biri firari 37 asker için en az 6'şar kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talep ediliyor.