FETÖ çalıyor kuklaları oynuyor

Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önünü kesmek isteyen Batı'lı güçler ve yerli işbirlikçileri, şeytani planlar yapmaya devam ediyor.Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde yapılan teröriste adalet mitinginin yanında ABD'de, FETÖ'nün cezaevindeki darbecileri için adeta seferber oldu.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 10:55
FETÖ çalıyor kuklaları oynuyor

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz şehitlerine açık açık hakaret eden CHP, teröristlere adalet aramak için yolları arşınladı. Kamuoyu tarafından büyük tepki alan bu provokatif eylem, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hızını kesmedi. İngiliz Times gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu, bundan sonra daha fazla sokak protestosu yapacaklarını açıkladı.

SOKAK PROTESTOLARINA DEVAM
Bundan sonra daha fazla sokak protestosu düzenleyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:"Özgür bir ruhum olduğu gerçeğiyle baş edemiyorlar. Eğer biri demokratik olmayan bir kültürden geldiyse, benim yürüyüşüme de terörist yürüyüş diyecektir."

CHP'Lİ PAVEY'DEN ABD GAZETESİNDE TÜRKİYE'YE İFTİRA
İhanet dolu bu yarışa CHP'den akın akın, vekiller katılıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sokak çağrılarının ardından, CHP'li Şafak Pavey'de New York Times için Türkiye'yi karalayan iğrenç bir yazı kaleme aldı. Pavey yazısında, hapishanedik FETÖ'cüler Batı'nın ayaklarına kapandı.

Pavey " Erdoğan'ın cezaevleri " başlıklı yazısında yalan ve iftiraları ile Türkiye aleyhine algı oluşturmaya çalıştı. Pavey yazısında cezaevlerindekilerin joplar ile dövüldüğü yalanını yazdı. Pavey yalanını o kadar ileri götürerek cezaevinde tuvaletlerde bile kamera olduğunu savundu.

Pavey yazısında "Türkiye cezaevlerinde o kadar çok gazeteci, yazar ve uzman kişi var ki, dolandırıcılık, tecavüz, hırsızlık, yağma ve haraç kesmekten hüküm giymiş 38 bin kişi ceza süreleri dolmadan onlara yer açmak için serbest bırakıldı" iddiasında bulundu.

Adalet Bakanlığı yetkilileri denetimli serbestlik süresinin 1 yıldan 2 yıla çıkartılması ile 38 Bin kişinin tahliye olduğunu ancak cinsel istismar ve tecavüz suçlularının kapsam dışı bırakılarak kesinlikle serbest bırakılmadığına dikkat çekti.

FETÖ'CÜ GARDİYANLARI SAVUNDU
Pavey yazısında "Gardiyanlar bile korkuyor. Bir bardak su rica etseniz, muhalefete iyi davranma suçlamasıyla karşı karşıya kalmamak için size su vermeyecekler. Birçoğu da darbeden sonra işten çıkarıldı." diye yazarken işten çıkartılan FETÖ'cü gardiyanları savundu.

Pavey cezaevindekilere kitap verilmesine rağmen kitap verilmediğini iddia ederken, mektup yazmalarının yasak olduğunu da savundu. Yetkililer cezaevlerinde kitap ve mektup yasağının kesinlikle olmadığını belirtti.



"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ CEZAEVİNDE"
Yerli işbirlikçileri ile Türkiye'nin önünü tıkamak isteyen ABD, FETÖ'ye kol kanat germeye devam ediyor. FETÖ beslemesi Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü öncesinde alçak bir yazı kaleme aldı. Türkiye'nin demokratik seslerinin ve geleceğinin cezaevinde olduğunu yazan Rubin, açık açık FETÖ'ye yapılan desteği gözler önüne serdi.