CHP'den skandal 15 Temmuz kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Meclis'te yapılacak 15 Temmuz anmasına katılmayacaklarını açıkladı. 1 saat sonra ise CHP parti sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu ve vekillerinde Meclis'te olacaklarını duyurdu.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 14 Temmuz 2017, 14:39
CHP’den skandal 15 Temmuz kararı

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "AK Parti Genel başkanı himayesindeki törene, genel başkanımız katılmayacak.Darbenin önlenmesinde büyük rol üstlenen bir partinin genel başkanı, 15 Temmuz gecesi yapılacak törene davet edilmiyor; ama AK Parti var. Çeyrek ortağı parti var " dedi.

15 TEMMUZ GECESİ KAÇAN KILIÇDAROĞLU MU DARBEYİ ÖNLEMİŞ!
Veli Ağbaba'nın " Darbenin önlenmesinde büyük rol üstlenen genel başkan" sözleri sosyal medyada alay konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun havalimanından kaçarkan ki görüntüleri ve darbe esnasında Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde terliklerini giyip kahve eşliğinde vatandaşların üzerine ateş edilmesini izleyen Kılıçdaroğlu mu darbeyi önlemiş? diyerek CHP'ye büyük tepki gösterdiler.

CHP 1 SAAT İÇİNDE KIVIRDI
1 saat önce Meclis'teki 15 Temmuz anmasına katılmayacaklarını açıklayan CHP 1 saat sonra kıvırdı ve Meclis'teki törenlere katılma kararı aldı. CHP parti sözcüsü Bülent Tezcan: Kılıçdaroğlu ve vekiller gece Meclis'te olacak ve genel başkan bir konuşma yapacak" dedi.