İşte tetikçi Koray'ın FETÖ ile bağlantısı

Akademisyenden çok FETÖ tetikçisi gibi hareket eden Koray Çalışkan, terör örgütüne yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı. Hain örgüte verdiği destekle bilinen Çalışkan'ın, hükümetin FETÖ ile mücadele kapsamında yaptığı başarılı operasyonları hazmedemeyip, örgüte sürekli destek mesajları vermeye devam etmişti.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 11 Temmuz 2017, 10:52
İşte tetikçi Koray’ın FETÖ ile bağlantısı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmasında, gözaltına alınan Koray Çalışkan'ın, FETÖ ile olan bağlantıları bir bir ortaya çıkıyor.

Terör örgütünün hain yapılanmasını ve Türkiye'ye verdiği zararı görmezden gelen Çalışkan, çıktığı televizyon programlarında FETÖ'yü öve öve bitiremedi. FETÖ'nün 17-25 Aralık hain darbe girişiminin ardından hükümetin, başlattığı temizlik harekatı kapsamında örgütün yayın organlarına operasyonlar yapılmış, Çalışkan ise operasyonları durdurma adına FETÖ'ye desteğe gittiğini açık açık söylemişti.

Devlet içine yuvalanmış şer grubunu, her fırsatta aklama kalkışan Koray Çalışkan, örgütün dış güçlerin emriyle gerçekleştirmeye çalıştığı 17-25 Aralık ve MİT krizi gibi hain girişimlerinin, darbe olmadığını söyleyecek kadar FETÖ ile aynı çizgide yer almıştı.

İŞTE ÇALIŞKAN'IN FETÖ'YLE BAĞININ KENDİ AĞZINDAN KANITI

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN PARA TOPLAYIP FETÖ'YE KANAL KURACAKTI
FETÖ'ye yaptığı ihanet dolu hizmetlerine bir yenisini eklemeye çalışan Çalışkan'ın, CHP'li belediyelerden para toplayıp örgüte kanal kurmaya çalıştığı saptandı.

KAYNAK CHP'LİLER
Bin 100 akademisyenin devleti katliam yapmakla suçladığı sözde bildiri de imzası bulunan Koray Çalışkan ve bazı şüphelilerin TV kanalı kurmak için CHP'li belediye başkanlarından para topladıkları tespit edildi. Çalışkan'ın FETÖ'ye destek tweetleri de soruşturma dosyasına girdi.

Takvim.com.tr