İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması

İstanbul'da "Yeditepe Huzur" adlı asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçede 5 bin polisin katılımıyla helikopter destekli denetim yapıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan koordinesinde kent genelinde akşam saatlerinde başlatılan asayiş uygulamasına, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında olduğu 5 bin polis katıldı.

İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması-1

Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyanlar üzerinde duruldu.

İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması-2

Zırhlı araçların da uygulama noktalarında giriş ve çıkışları kapattığı kontrollerde, el çantaları ve valizler de dedektör köpekler eşliğinde kontrol edildi.

İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması-3

Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması-4

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler