İşte KK'nın 5 yıldızlı karavanı

Kılıçdaroğlu’nun ‘yürüyüş şov’u tutarsızlıklarıyla da gündemde… CHP lideri, geceyi beş yıldızlı otel konforundaki karavanda geçirirken, kendisine eşlik eden partililer çadırda uyuyor. Sözde ‘eylemde’ “ezilenlerin yanındayız” diyen rezidanslar kraliçesi de var.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2017, 12:33
İşte KK’nın 5 yıldızlı karavanı

İÇİNDEKİLER

Casusluktan tutuklanan CHP'li Enis Berberoğlu'nu bahane eden CHP'nin başlattığı sözde adalet yürüyüşü tutarsızlıklarla gündeme gelmeye devam ediyor. FETÖ'ye destek şovuna dönenen yürüyüşte Kılıçdaroğlu partililerin aksine lüks karavanda konaklıyor.

Dün yayınlanan ve Kılıçdaoğlu'nun geceleri konaklaması için partisinin tahsis ettiği lüks karavan beş yıldızlı otelleri aratmayacak cinsten. Son teknoloji ile donatılan karavanda yatak odasından, salona, mutfaktan duş ve tuvalete kadar lüks bir otel odasında bulunan tüm imkanlar mevcut. Kılıçdaroğlu, geceleri ultra lüks karavanda geçirirken, kendisine eşlik eden vatandaşlar ya açıkta ya da çatırda yatıyorlar.

İLGİNÇ İSİMLER
Bu arada yürüyüşte 'ilginç' isimler dikkat çekiyor.Yürüyüşe katılan vekillerden Gamze Akkuş İlgezdi, rezidanslar kraliçesi olarak biliniyor. Sol yumruğunu havaya kaldırarak "ezilenlerin yanındayız" mesajı veren İlgezdi'nin Bağdat Caddesi'ndeki Four Winds Residence'ta 5 milyon dolar değerinde 3 lüks daire aldığı, Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da, İlgezdi ailesinin 17 dairesinin olduğu Buz Residence'ta oturduğu belgelenmişti. İlgezdi'nin kocası Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de yürüyüşe katılmayan belediye personelini cezalandırmak için servisleri iptal ettirdiği ortaya çıkmıştı.Kılıçdaroğlu'nun yanındaki bir diğer isim ise 2 milyon TL'lik telefon faturasını halkın sırtına yıkan eski TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen.

'KAOS YÜRÜYÜŞÜ' HASTANELİK ETTİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'kaos yürüyüşü' 16. gününde Sakarya'da devam ediyor. Sözde 'adalet' aranan yol eyleminin dünkü bölümünde yürüyüşe eşlik eden CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız kalp spazmı geçirdi. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız ilk müdahalenin ardından koroner yoğun bakıma alındı. İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi'ne sevkini isteyen Yıldız, ambulans helikopterle İstanbul'a gitti."

CHP'NİN KADROLU PROVOKATÖRÜ TUTUKLANDI
CHP'nin yürüyüş şovunda oğlunun FETÖ'den tutuklu olduğunu iddia ederek provakatörlük yapan CHP üyesi ve Ataşehir Belediyesi'nin kadrolu çalışanı Şenay Günaydın tutuklandı. İstanbul Başsavcılığı'nın talimatıyla, önceki gün gözaltına alınan Günaydın'ı dün İstanbul 11. Sulh Ceza, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan cezaevine gönderdi.