Yoğun ilgi var

Aile Bakanı Fatma Kaya, yoğun ilgi gören 2. Etnospor Kültür Festivali’ni ziyaret etti. Kaya, “Burada çocuklarımızla hem eğleneceğiz, hem de öğreneceğiz” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2017 Güncelleme 14 Mayıs 2017, 01:55
Yoğun ilgi var

İÇİNDEKİLER

2. Etnospor Kültür Festivali'nin ikinci gününün konuğu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya oldu. Burada sergilenen yöre yemeklerinin bulunduğu stantları gezen Fatma Betül Sayan Kaya, Güneydoğu mutfağına girip burada kısa bir süre aşçılık yaptı ve mutfaktaki çocuklara teşekkür belgesi verdi. Bakan Kaya, "Burada çocuklarımız hem geleneksel sporlarımızı tanısın hem de kültürümüzle olan bağlarını geliştirsin istedik. Bu bağlamda bu kültür ve spor festivalimizi çok önemli buluyoruz ve Sayın Bilal Erdoğan nezdinde bu festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımız geleneksel ata sporlarını tanıma adına burada birçok etkinliğe katılabiliyorlar. Bu da onların kültürümüzü tanımaları açısından çok önemli. Burada çocuklarımızla hem eğlenip hem de öğreneceğiz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 2. Etnospor Festivali'ne olan ilginin sevindirici olduğunu söyledi.