İbrahim Erkal hayatını kaybetti

Beyin ölümü gerçekleşen sanatçı İbrahim Erkal hayatını kaybetti...

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 12 Mayıs 2017, 01:11
İbrahim Erkal hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Beyin ölümü gerçekleşen ve yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları devam ettirilen şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetti...

"SAAT 22.10'DA KALBİNİN DE DURMASI SONUCU VEFAT ETMİŞTİR"
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi.

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü sanatçının vefat haberinin ardından eşi Filiz Akgün'ü telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.

Sanatçının vefatından müteessir olduğunu ifade eden Erdoğan, merhuma Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesine ve sanat camiasına ise başsağlığı diledi.