FETÖ paçavrasından alçak başlık

FETÖ paçavrası gazete Cumhuriyet, bugün trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in ölümünü "İlk FETÖ iddianamesini hazırlayan Başsavcı Mustafa Alper'i kamyon biçti" diyerek diğer savcılara adeta göndermede bulundu.

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 10 Mayıs 2017, 13:35
FETÖ paçavrasından alçak başlık

İÇİNDEKİLER

2015 yılında teröristlerce makamında katledilen şehit Savcı Selim Kiraz'ın görüntüleri yayınlayan ve katillere eylemci diyen Cumhuriyet Gazetesi bugün trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı için de çirkin bir manşet attı. FETÖ soruşturmalarını başlatan Başsavcı olarak bilinen Mustafa Alper için "kamyon biçti" başlığı atan Cumhuriyet'e sosyal medyadan ve yargı çevrelerinden büyük tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları "FETÖ tarafından finanse edildiği iddia edilen ve yöneticileri bu suçtan yargılanan Cumhuriyet alçak manşetlerle intikam mı alıyor?" dedi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içinde olduğu makam aracına kamyon çarptı. Kazada, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförünün öldüğü belirlenirken, bir korumasının ise ağır yaralandığı öğrenildi. Kazadan sonra kaçan kamyon şoförü yakalanarak gözaltına alındı.

FETÖ ve PKK soruşturmaları kapsamında bir çok ismin gözaltına alındığı Cumhuriyet Gazetesi ise haberi yakışıksız biçimde gördü ve hem kamuoyundan hem de yargı camiasından büyük tepki topladı.

"O SAVCIYI KAMYON BİÇTİ" DİYE MANŞET ATTILAR!
Cumhuriyet Gazetesi haberi okurlarına "İlk FETÖ iddianamesini hazırlayan Başsavcı Mustafa Alper'i kamyon biçti" başlığıyla duyurduğu andan itibaren FETÖ'cü hesapların dışında birçok vatandaştan yoğun tepki aldı. Bir süre sonra biçti ifadesini haberinden ve twitter hesabından kaldıran Cumhuriyet bu kez de 'FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ' yazdı.

HER SAVCI KANI DÖKÜLDÜĞÜNDE ŞAİBELİ MANŞETLER...
Cumhuriyet daha önce de İstanbul'da DHKP-C'li teröristler tarafından makamında şehit edilen Savcı Selim Kiraz'ın görüntülerini teröre hizmet edecek şekilde manşetlerine taşımış, katil teröristlere de eylemci demişti.