Bu da FEAŞ

Teröristbaşı Gülen ile adamları, inlerinden çıkamadı. Malezya’da FETÖ’nün elebaşları arasında yer alan İsmet Özçelik ile Turgay Karaman ve İhsan Aslan yakalandı. Zanlıların son 1 yılda terör örgütü DEAŞ’ın üst düzey yetkilileri ile temas sağladıkları saptandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2017 Güncelleme 06 Mayıs 2017, 01:44
Bu da FEAŞ

İÇİNDEKİLER

Üst aklın aklı fikri, Türkiye düşmanlığında kaldı! Kaos lobisi bunun için bütün kanlı terör örgütleriyle işbirliği yaptı. Hatta bu örgütlerin birbiri ile ittifak kurmasını sağladı! Bunun son örneği, Malezya'da yaşandı. Operasyonun ucunda kanlı terör örgütü DEAŞ ile kol kola giren FETÖ'nün adamları vardı. Buna göre İsmet Özçelik, Turgay Karaman ve İhsan Aslan, FETÖ'nün elebaşları arasındaydı. Haklarında yakalama kararı vardı. Zanlıların Malezya'da olduğu anlaşıldı. Malezya polisi, hainleri yakalamak için operasyon başlattı. Zanlılar önceki gün yakalanırken, soruşturmadan inanılmaz detaylar çıktı. Malezya polisi, FETÖ firarilerinin terör örgütü DEAŞ'la irtibatı olduğunu saptadı. Söz konusu şüpheliler son 1 yılda DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticileri ile temas sağladı. Malezya polisinin ulaştığı bilgiye göre FETÖ'cüler finans, eleman ve silah temini konusunda DEAŞ'a yardım ve yataklık yapmaktaydı.


Turgay Karaman

ULUSAL GÜVENLİĞE TEHDİT
Malezya Emniyet Müdürlüğü, FETÖ'nün elebaşları arasında gösterilen İsmet Özçelik'in ise ulusal güvenliğe tehdit oluşturduğu gerekçesiyle de gözaltına alındığını açıkladı. Malezya Emniyet Genel Müdürü Halit Ebubekir ise örgütün elebaşları arasında gösterilen üç Türk vatandaşının yakalanmasının ardından yeni gözaltıların gelebileceği açıklandı. "Emniyet ve güvenlik birinci önceliğimiz" diyen Ebubekir, "İç veya dış her türlü tehdide karşı ülkemizi koruyacağız" ifadelerini kullandı. Karaman'ın, FETÖ ile irtibatlı bir okulda müdürlük yaptığı, Özçelik'in ise aynı okulda misafir öğretim görevlisi sıfatıyla çalıştığı saptandı. Öte yandan Türk istihbaratının, FETÖ'nün yurt dışındaki yapılanmasına yönelik kritik operasyonlar başlatacağı açıklandı. Bu kapsamda örgütün sözde elebaşları arasında yer alan isimlerin gözaltına alınacağı açıklandı.


İsmet Özçelik

OĞLU DA YANINDAYDI
FETÖ'nün elebaşlarından İsmet Özçelik, önceki gün arabasıyla seyir halindeyken yakalandı. Yanında oğlu Süheyl de vardı.