CHP'de isyan başladı! Olağanüstü kongre çağrısı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce olağanüstü seçimli kurultay çağrısı yaptı. İnce, "Derhal seçimli olağanüstü ve tüzüklü kurultay yapılmalı" dedi.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 11:49
CHP’de isyan başladı! Olağanüstü kongre çağrısı

İÇİNDEKİLER

CHP'de büyük kavga. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında seçimli olağanüstü kurultay çağrısında bulundu. İşte Kılıçdaroğlu'na sert göndermelerde bulunan CHP'li İnce'nin açıklamaları...

Unutmayınız ki bir lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır.Ben aday değilim ama kimin aday olacağını belirlerim demek, 'Ben aday olursam kazanamam' demektir.CHP'de dönüşüm ve değişim acil ihtiyaçtır.Toplayın olağanüstü kurultayı bu işi bitirelim.CHP'nin yeni kadrolara, söylemlere ihyiyacı vardır. Artık kurultay kazanmak yetmiyor.

Polemik değil bilgiyi öne çıkaran, ayrıştıran değil birleştiren, savrulan değil kararlı olan bir Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyaç vardır.

CHP'de büyük kavga! CHP'li İnce'den Kılıçdaroğlu'na flaş çağrı

"DİSİPLİN KURULLUK BİR İŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM"
Kapının dışında bekleyenleri içeri almak lazım. Sayın Başkan katıldığı televizyon programında benim için 'Karşımda aday oldu ama ben onun elini kaldırıp milletvekili yaptım' dedi. Bana lütufta mı bulunmuş?

Biz Sayın Baykal'a yanlış yapıyorsun dediğimizde Sayın Baykal bizi tekrar listeye koydu. Hiçbir zaman bunu bizim gözümüze sokmadı.

Ön seçimden kaçtığımız korktuğumuz yok. Bunları doğru bulmuyorum. Daha kucaklayıcı bir dili savunuyorum. Disiplin kurulluk bir iş yaptığımı düşünmüyorum.

KILIÇDAROĞLU'NA TEK ADAMSIN ELEŞTİRİSİ
Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'na genel başkan yardımcısı ataması üzerinden diktatör göndermesi yaptı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "olağanüstü seçimli kurultay çağrısı" yaptığı basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"CUMHURBAŞKANI'NI ELEŞTİRME"
İnce; "İstediğin zaman istediğin kişiyi genel başkan yardımcısı yapabiliryorken, Cumhurbaşkanı'nı istediğin kişiyi Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaksın diye eleştirme hakkı yok." sözleriyle sert çıktı.