'Erdoğan'a şeklen benzeyen biri üzerinden muhalafet yapacaklar'

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Türkiye'yi karıştırmak isteyen güçlerin yeni planını anlattı. Külünk 'O güç 2019’da sayın Erdoğan’ın karşısına çıkacak. Erdoğan’a şeklen ama ruhen aklen değil şeklen sayın Erdoğan’a benzediğini zannettikleri ama asla benzemeyen birileri üzerinden bir muhalefet hazırlığı içindeler' dedi.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 07:48
’Erdoğan’a şeklen benzeyen biri üzerinden muhalafet yapacaklar’

İÇİNDEKİLER



"CHP UMUTSUZLUK, HDP KAN VE GÖZYAŞI VAADEDİYOR"

Marjinal örgütlerin tüm çabaları, CHP'nin tepe yönetimindeki milletten kopuk siyaseti engel olamadı. 16 nisan gecesi CHP koridorları Kılıçdaroğlu istifa sesleriyle inledi. HDP'nin tabanı HDP'nin tepe yönetiminden mutsuz. Bu iki tepe yönetimi de tabanlarına ümit vaat etmiyor. Birisi sadece kan,gözyaşı vaadederken diğeri sürekli mutsuzluk vaat ediyor. Siyaset niye yapılır? İktidar olmak için. Bunların hepsini yok etmiş iki partinin tepe yönetiminin kendi içinde kavgalı olduğu .bir yerde bu millet 16 Nisan'da devlet hafızasına sahip çıkarak demokrasi bilinci içinde sandığa gitti. Millet demokrasisine sahip çıktı.



"VATİKAN İNTİKAM ALMAK İSTİYOR"

Bu akıl ne istiyor? Küçültülmüş Türkiye istiyor. Küçültmek ve kontrol altında tutmak. Çünkü kavganın merkezinde Vatikan var. Vatikan, Türklerden 1453'ün, 1923'ün intikamını almak istiyor. Türklerin Müslüman kimliği ile buluşarak bu topraklarda inşa ettikleri bir tarihsel diyalektik var. Avrupa'da İslam karşıtlığı, Türkfobi, Erdoğan fobinin arka planında Müslüman kimlikli Türkler Araplarla ittifak ederek Avrupa'yı istila edecekler ve Avrupa'yı elimizden alacaklar cümlelerini çok fazla konuşmaya başladılar. Bu aslında onların patolojik olarak zihin dünyalarının arka planında sakladıkları Türkler geliyor psikolojisinin sonu.

"ERDOĞAN'IN KARŞISINA ÇIKARTACAKLAR"
15 Temmuz'u kim organize ettiyse, işgal girişimini kim meşrulaştırmak için hala çaba sarf ediyorsa, kim referandumdan sonra tencere tava hep aynı hava hikayelerini bu ülkeye dayatmak istiyorsa, kim ajanlarını buraya sivil toplum kuruluşu, gazeteci, siyasetçi adı altında gönderiyorsa, kim bu ülkeyi içeride kırmaya götürmek için adım atıyorsa o güç. O güç 2019'da sayın Erdoğan'ın karşısına çıkacak. Erdoğan'a şeklen ama ruhen aklen değil şeklen sayın Erdoğan'a benzediğini zannettikleri ama asla benzemeyen birileri üzerinden bir muhalefet hazırlığı içindeler



FETÖ ile mücadele konusunda siyasi ayak ile ilgili iddialar üst üste geliyor. Bu konuda ne yapılır sizce?

"SABIRLI OLUN KONGREYİ BEKLEYİN"
21-22 Mayıs'taki kongreyi bekleyin sabırlı olun. Cumhurbaşkanımızın en stratejik özelliği sokaktan hiç kopmamasıdır. Cumhurbaşkanımız Hakkari'de Çukurca'daki vatandaşın ne düşündüğü ile ilgilidir. Cumhurbaşkanımız 16 Nisan'daki sandık sonuçlarını en iyi okuyan liderdir. Cumhurbaşkanımız sandıktan ve sandığın ötesinde sokak ne diyor sorusunun cevabını en iyi okuyan liderdir. Dolayısıyla sabırlı olalım FETÖ bir işgalci örgüttür. FETÖ İslam'ın Hıristiyanlaştırma projesinin adıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu toprakların yiğit evladıdır. Her gün FETÖ'nün işgalci güruhunun kalemleri üzerinden can güvenliğine varlığına kast edilmek istenen bir lider, FETÖ ile mücadelede hiç geri durur mu? Milletimiz sabırlı olsun. Emin olsun ve sabırlı olsun.

Kaynak: Akşam