'Avrupa tükendi ama bedelini çok ağır ödeyecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa öyle bir hale geldi ki bitti, tükendi ama bedelini çok ağır ödeyecek. Bu süreçte yüzyıllardır savunduklarını iddia ettikleri ne varsa hepsi yerle yeksan oldu." dedi.

Giriş Tarihi 06 Nisan 2017, 00:00 Güncelleme 06 Nisan 2017, 15:58
’Avrupa tükendi ama bedelini çok ağır ödeyecek’

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de toplu açılış töreninde halka hitap etti.

AVRUPA TÜKENDİ AMA BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa öyle bir hale geldi ki bitti, tükendi ama bedelini çok ağır ödeyecek. Bu süreçte yüzyıllardır savunduklarını iddia ettikleri ne varsa hepsi yerle yeksan oldu. Şunu açık ve net söylüyorum. Bugün milyarlarca insanın gözünde Avrupa demokrasi, insan hakları ve özgürleri değil baskının, şiddetin, Nazizmin merkezidir bunu böyle biliniz. Irkçı partiler, Avrupalı liderleri, yönetimleri adeta parmaklarında oynatıyor. Avrupa'nın artık ne dünyaya ne de bize söyleyecek sözü kalmıştır." ifadelerini kullandı.

"SENİN HAYATIN YALAN"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Kılıçdaroğlu, ben milletime çağrımı yaptım; sen de milletin bir ferdi olarak nasıl benim bütün halkım o meydanlara dolduysa, sen de madem ki Yeşilköy'e indin, niye oradan ayrıldın, niye oradaki vatandaşlarımla beraber olmadın? Hani sen diyordun ki bir darbe olursa ilk önce ben çıkarım tankın üzerine, ne oldu? Senin hayatın yalan." dedi.