FETÖ paçavrası Sözcü’nün son yalanı da tutmadı!

Diyarbakır’da üzerinde Başbakan’ın fotoğrafının da bulunduğu, “Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir fatihadır” yazılı pankartın AK Parti ile ilgisinin olmadığı bildirildi. Böylece FETÖ paçavrası Sözcü’nün son yalanı da ortaya çıkmış oldu.

Giriş Tarihi 25 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 25 Mart 2017, 14:23
FETÖ paçavrası Sözcü’nün son yalanı da tutmadı!

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da üzerinde Başbakan'ın fotoğrafının da bulunduğu, "Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir fatihadır" yazılı pankartın AK Parti ile ilgisinin olmadığı bildirildi.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Diyarbakır'da asılan pankarta ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Pankart nedeniyle özellikle sosyal medyada orantısız şeyler yapmaya kalkanların olduğunu belirten Sorgun, AK Parti'nin bütün kurumsal seçim malzemelerinin, billboard, pankart, ilan ve görsellerin "kararımızevet.com" internet sitesinde yer aldığını belirtti.

Kurumsal bir parti olduklarını vurgulayan Sorgun, "Sitemizde yer alan görseller, afişler ve pankartlar dışındakiler asla bizi bağlamaz. Diyarbakır teşkilatımız ile de görüştük. Onların da bilgisi dışında olduğunu öğrendik. Bu noktada kim asmışsa, sorumluluk onlardadır. Pankartın AK Parti ile hiçbir ilgisi yoktur." diye konuştu.

Sorgun, konu hakkında gerekli araştırmaların yapıldığını, pankartı asanlara ilişkin de çalışma başlatıldığını kaydetti.

PANKARTA HDP'Lİ VEKİL ALTAN TAN SAHİP ÇIKTI!
AK Parti'nin ilgisi olmadığını açıkladığı "Her Evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır" yazılı pankartla ilgili tartışmaya HDP'li vekil Altan Tan da katıldı. Tan, "Şeyh Said'e 'İngiliz ajanı' diyen alçaklar İngilizlerle anlaşarak İmparatorluğu paramparça eden ittihatçı artıklarıdır" dedi.

SÖZCÜ'NÜN DE YALANI ORTAYA ÇIKTI
Sözcü gazetesi ise AK Parti ile ilgili olmayan o pankartı astıran kişinin AK Parti il Başkanı ve aynı zamanda Şeyh Sait'in torunu olan Muhammet Akar olduğu yalanını ortaya atmıştı.