Alman vakfından Türkiye'de 'Hayır' propagandası

Türkiye'de yıkıcı ve bölücü tüm faaliyetlere destek sağlayan Alman Vakıfları bu kez de millet iradesini hedef alan kirli bir propagandaya imza atıyor.

Giriş Tarihi 22 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 22 Mart 2017, 09:59
Alman vakfından Türkiye’de ’Hayır’ propagandası

İÇİNDEKİLER

Türkiye'deki Alman Vakıflarıyla ilgili ilk dosyayı bir cinayete kurban giden Necip Hablemitoğlu ortaya çıkarmıştı. Bergama dosyasıyla zehirli Alman Vakıfları'nın iç yüzünü ortaya döken Hablemitoğlu bu haberlerin ardından katledildi.

Türkiye'de terör örgütü PKK ve diğer tüm yasa dışı faaliyetlere destek veren Alman Vakıfları bu kez de kirli bir şekilde 'Hayır' propagandası adı altında milletin seçtiği iradeye savaş açmış durumda.

Friedrich Naumann Vakfı, sosyal medyada İslam'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve tüm manevi değerlere küfür eden Ali Gül isimli provokatörle beraber 'Hayır' toplantıları yapıyor.

Ali Gül isimli küfürbaz şahıs dün itibariyle tutuklandı. Bu tutuklanmanın ardından CHP ve Alman Vakıfları bu kişiye sahip çıkarak yalan bir propagandayla bu nefret suçu işleyen kişiyi aklamaya çalıştılar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanlarını Almanya'ya sokmayan Alman Devleti Türkiye'de Alman istihbaratına bağlı olduğu bilinen vakıflar aracılığıyla hala faaliyet yürütmekte.