Tahtlar sallanacak

MHP lideri Bahçeli, ilk referandum mitingini düzenlediği Elazığ’da, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe teşebbüsünün bir ‘Haçlı Operasyonu’ olduğunu belirterek, “16 Nisan’da Türkiye’de sistem değişecek, Avrupa’da ise rejimler değişecek” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2017 Güncelleme 19 Mart 2017, 01:20
Tahtlar sallanacak

İÇİNDEKİLER

Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde şu mesajları verdi:

HAÇLI OPERASYONU: Cinayet çetelerinin en şerefsizi, en adisi, en sinsisi olan FETÖ, 15 Temmuz'da silaha sarılmıştır. FETÖ, son haçlı akınına komuta eden barbarlardan, Türkiye'yi işgal emrini alarak 15 Temmuz akşamı harekete geçmişti. Bunlar şerefli Türk askerinin kamuflajı içine saklandılar.

YARATILMIŞLARIN EN AŞAĞISI: Bunlar din ve diyanet istismarıyla batıla hizmet edip, küfrün yanında hizalandılar. Savaş uçaklarımızı gasp edip tepemizden bomba attılar. Helikopterlerimizi kaçırıp üzerimize kurşun yağdırdılar. Hiç kuşkunuz olmasın, 15 Temmuz bir Haçlı operasyonuydu. Planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı hain ve arkasından itekleyip kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.

AVRUPA'DA REJİM DEĞİŞİKLİKLERİNİN İLK KIVILCIMI: İşte görüyorsunuz, Hollanda, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinin yaptıklarını. Hollanda 16 Nisan referandumundan korktu, cephe aldı. Türk milletinin iradesiyle sistem değişikliği yapmasından rahatsız olan ırkçı, Türk ve İslam karşıtı blok, olmadık tahammülsüzlükler gösterdi. Biliniz ki, 16 Nisan'da Türkiye'de sistem değişecek, Avrupa'da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvılcımı çakılacaktır.

AVRUPA: Hollanda'da yapılan seçimler ırkçı ve Türkiye düşmanlarının yüzlerini kızartmış, okkalı bir ders vermiştir. İnanıyorum ki, yürüyüşümüzün önüne taş koymak isteyenler 16 Nisan'da kaybedecektir. 16 Nisan'da Türkiye kazanacaktır. 16 Nisan'da Türk milleti onun bunun ağzına bakmayarak, muhteşem iradesiyle geleceğini şekillendirecektir.