Başbakan Yıldırım müjdeleri sıraladı

Sivas'ta vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Sivas'ın çehresinin değişeceğini belirtirken müjdeleri de art arda sıraladı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 19 Mart 2017, 20:47
Başbakan Yıldırım müjdeleri sıraladı

İÇİNDEKİLER

Sivas'ta vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Halihazırda 26 yol projesinin devam ettiğini söyleyen Yıldırım Sivas'a yapılacak yatırımları anlattı.

SİVAS'A ÜÇ MÜJDE BİRDEN
"26 yol yapım projesi devam ediyor. Yıldızdağ yolu yapılacak, başka yolu yok. Sivas'ı Karadeniz limanlarına daha hızlı bağlayacak tünelde sona geldik. Ankara'dan Sivas'a hızlı trenin sesi duyulmaya başladı. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu hattı açacağız. 2 saatte ver elini Ankara. Burada duracak değiliz. Devamında Erzincan var, Erzurum var, Kars var, Bakü var, Azerbaycan var. Stadyumu yaptık, mevcut stadyumun yerini şehir parkı yapıyoruz. Sivas için yapıyoruz. Helal olsun. Kızılırmak sahil düzenlemesi tamamlanacak, Sivas'ın çehresi değişecek. Sivas Üniversitesi'ndeki gençlerimiz için bir projemiz var. 10 bin kapasiteli yurtlar yapma kararı aldık. Hayırlı olsun. Sivas'a hukuk fakültesi kuruyoruz."