Vatandaştan Kılıçdaroğlu'na 'Cem Özdemir' tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de kahvehanede vatandaşlarla buluşması esnasında bir vatandaşın "Ermeni soykırım yasa tasarısını tanıyan Yeşiller Partisi Eş Başkanı vatan haini Cem Özdemir ile görüştünüz" demesi üzerine ne yapacağını şaşırdı.

Giriş Tarihi 16 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 16 Mart 2017, 12:26
Vatandaştan Kılıçdaroğlu’na ’Cem Özdemir’ tepkisi

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'nin Çardak ilçesindeki bir köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla çay içen Kılıçdaroğlu, referandumda hayırlı bir gelecek için 'hayır' oyu kullanılması gerektiğini söyledi.

VATANDAŞTAN 'CEM ÖZDEMİR' TEPKİSİ
Bir vatandaşın "Ermeni soykırım yasa tasarısını tanıyan vatan haini Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ile görüştünüz" demesi üzerine, Kılıçdaroğlu, "Daha önce gittim, görüştüm ama daha sonra kendisi ile hiçbir araya gelmedim, hiç muhatap olmadım. Siz nereden duydunuz bunu merak ediyorum. Alman parlamentosunda soykırım ile ilgili tasarı geçtikten sonra Almanya'ya gittim ve onlarla bir araya geldim. Siz hangi amaçla bunu soruyorsunuz bilmiyorum" dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı vatan haini Cem Özdemir görüştü. Görüşmeye Yeşiller Partisinden Federal Meclis Başkanvekili Claudia Roth, milletvekilleri Ekin Deligöz ve Özcan Mutlu, CHP'den genel başkan yardımcıları Selin Sayek Böke, Çetin Osman Budak ve Öztürk Yılmaz da katıldı.