Almanya'da PKK'dan hayır yürüyüşü

Almanya büyük bir rezalete daha imza attı. Evet kampanyası yapılmasına izin vermeyen Almanya terör örgütü PKK yandaşlarına hayır yürüyüşü yaptırttı.

Giriş Tarihi 15 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 15 Mart 2017, 22:46
Almanya’da PKK’dan hayır yürüyüşü

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın ikiyüzlülüğü bir kez daha gözler önüne serildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının inişine izin verilmedi ardından ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Hollanda'da faşist uygulamaya maruz kaldı. Hollanda polisi atlarla, köpeklerle Bakan Kaya'ya destek olmak isteyen Türk vatandaşlarına saldırdı. Bunun ardından Almanya Hollanda faşizmine destek çıkan açıklamalarda bulundu. Almanya ayrıca Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Avrupa'daki Türklerle buluşmasına izin vermedi. Avrupa Birliği ülkeleri ise birbiri ardına 'evet' kampanyalarını yasakladı.

ALMANYA'DA PKK'DAN HAYIR YÜRÜYÜŞÜ
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tanıtımının yapılmasını engelleyen Almanya, PKK'lı teröristlere ise polis eşliğinde yürüyüş yaptırıyor. Dün Almanya'nın Essen kentinde terör örgütü PKK yandaşları birleşerek 'hayır' yürüyüşü gerçekleştirdi. Son 24 saatte Almanya'da 6 ayrı miting, yürüyüş ve konferans düzenleyen PKK'lılar, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin hakaretlerde bulundular.

Terör örgütleri PKK ve Suriye uzantısı YPG'nin bayraklarını taşıyan PKK'lılar, Türkiye aleyhine yazılmış afişler ve Abdullah Öcalan posterleriyle çok sayıda miting düzenledi. İşte o rezalet görüntüler: