Bakan Soylu: Yılmayacağız, kenetleneceğiz

Kayseri'deki alçak terör saldırısıyla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör saldırılarının bizi yıldıramayacağını, aksine kenetleyeceğini ifade etti.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 18 Aralık 2016, 15:03
Bakan Soylu: Yılmayacağız, kenetleneceğiz

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle bir dizi ziyarette bulunarak, başsağlığı diledi. Bakan Soylu, saldırı sonrası Kayserililerin gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederek, "Kayserililerin ne denli üzgün olduğunu biliyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e ziyarette bulunarak, yaşanan terör saldırısı nedeniyle başsağlığı diledi.

KAYSERİLİLER BÜYÜK BİR SAHİPLENME İÇİNDEYDİ
Kayserililerin ne kadar üzgün olduğunu bildiğini dile getiren Bakan Soylu, "Kayserililer büyük bir sahiplenme içinde oldular. Belediye başkanımız, valimiz nezdinde her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin ailelerine kendi evladınız gibi sahip çıktınız. Çocuklarımıza hastanelerde kendi evladınızdan daha çok kıymet vererek sahiplendiniz" diye konuştu.

"KENETLENECEĞİZ"
Bu saldırıların bizi yıldıramayacağını, aksine kenetleyeceğini vurgulayan Soylu, "İradesi ve kararlılığı olan bir liderimiz var. Liderimizin ortaya koymuş olduğu yöntem dünyada bizi seven sevmeyen herkesin kabulünü kazanmaktadır. Aynı yolda devam edeceğiz. Allah yardımcımız olacaktır." şeklinde konuştu.