Manisa'da hamile kadını tekmeleyen zanlı tutuklandı

Manisa'da hamile kadına saldırdığı anlaşılan tuğla fabrikasında çalışan zanlı polisin çalışmasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi

Giriş Tarihi 13 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 13 Aralık 2016, 19:23
Manisa’da hamile kadını tekmeleyen zanlı tutuklandı

İÇİNDEKİLER

Manisa Turgutlu'da hamile Ebru Tireli'ye saldırdığı gerekçesiyle D.K. adlı şüpheli, polisin yaptığı çalışma sonunda gözaltına alındı. Tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan ve suçunu itiraf ettiği belirtilen 34 yaşındaki şüpheli, Tireli'ye saldırdığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelinin, olay yeri yakınında oturduğu ve saldırıdan sonra tutuklanıp gerçek ortaya çıkınca serbest bırakılan Mehmet Tanrıbilen'e çok benzediği öğrenildi. D.K.'nın da, Tanrıbilen'in olduğu gibi kırmızı renkli otomobili olduğu belirtildi.

BANA BİR ŞEY SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM
Şüphelinin ifadesinde, geceyi kötü geçirdiğini, sabah da aracını bir yere sürttüğünü, parktaki kadının kendisine bir şey söylediğini düşünerek onunla ağız dalaşına girdiğini anlattığı öğrenildi. D.K.'nın, hamile kadına fiziki müdahalede bulunmadığını iddia ettiği bildirildi.

TANRIBİLEN SERBEST KALMIŞTI
Olaydan sonra tutuklanan Mehmet Tanrıbilen'in saldırgan olmadığı ortaya çıkmış ve 3 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Tanrıbilen'in kırmızı otomobili, iki kişi tarafından teşhis edilmişti.